Markéta Keclíková Můj květinový ateliér

Kategorie: NOVAline,

NOVAline banner

Moc rádi spolupracujeme s kreativními lidmi, a proto nabídku spolupráce při tvorbě knihy Markéty Keclíkové nebylo možné odmítnout.

Tato čerstvá knižní novinky byla do prodeje vpuštěna 14.2.2017, tedy na Den svatého Valentýna, jako ideální dárek pro všechny dívky a ženy. Však taky kdy jindy odhalit světu knihu plnou květin, než právě v tento den.

Můj květinový ateliér

Markéta Keclíková Můj květinový ateliér

Markéta v roce 2005 založila svůj květinový ateliér, kde se mohla naplno věnovat své vášni a využít všech nasbíraných zkušeností, třeba i z kurzů v Paříži, Amsterodamu a Londýně. Má tedy dlouholetou praxi, o kterou se s námi podělila ve svých návodných a ilustračních fotografiích na tvorbu květinových dárků a aranžmá.

Abychom přesně vystihli o čem a pro koho kniha je, citujeme Nakladatelství Smart Press, které stojí za vznikem této úžasné knihy.

„Obohaťte svůj každodenní život květinami a udělejte radost sami sobě i vašim nejbližším!

Jedinečnost knihy spočívá v podrobném popisu doprovázeném detailní fotodokumentací nejrůznějších květinových vazeb, věnců, svícnů, aranží a dalších nápadů na dárky z květin napříč ročními obdobími, svátky a slavnostními událostmi. Obsahuje přes 200 návodných a ilustračních fotografií, podle kterých dokáže i začátečník vyrobit půvabný a originální dárek pro dívku, ženu či muže.
Autorka knihy zasvěcuje čtenáře srozumitelnou a čtivou formou do základů praktické floristiky, jejích technik a pojetí, ale obsahuje také řadu užitečných rad týkajících se nákupu květin, péče o ně a jejich vlastností.

Kniha potěší všechny kreativní dívky a ženy, ať už je pro ně floristika pouhým koníčkem, nebo přemýšlejí o profesionální dráze floristy.“

Můj květinový ateliér

Markéta Keclíková Můj květinový ateliér

Markéta Keclíková

Markéta Keclíková Můj květinový ateliér

197x197obalka

NOVAline banner
Tagy: