7 tipů na svatební dary

NOVAline banner

Svatební sezóna je v plném proudu. Možná právě teď hledáte vkusný svatební dekorace, nebo dar pro novomanžele a nevíte si rady. Nelámejte si hlavu, my vám poradíme.

Připravili jsme hned 7 tipů na originální svatební dary, ze kterých budete mít radost vy i nevěsta a ženich.

 

Svatební dary a dekorace

 

 

NOVAline tipy na svatební dary

  1. francouzské skloSklenice na víno z luxusního francouzského skla La Rochere umožní novomanželům každé výročí oslavit ve velkém stylu.
    sklenice na víno

    Sklenice na víno Ambois 2,6dl

     

  2. ručně kované symboly žena a mužRučně kované symboly vznikly pod rukama šikovného českého kováře, který dělá svoji práci s láskou a pečlivostí. Při každém pohledu na tuto krásnou dekoraci si oba jistě připomenou slova, která si slíbili a každá hádka bude zažehnána.

    symbol muž a žena

    Symboly muž a žena 18cm

  3. piknikový koš pro 2 osobyDárek, který jisto jistě ocení nejenom ta romantičtější část páru. Piknikový koš láká k příjemně stráveným chvilkám v přírodě ve společnosti dobrého jídla a pití. Uvidíte, že u venkovního stolování zažijí spoustu spoustu zábavy a dokonalý relax. 
    piknikový koš

    Piknikový koš pro 2 osoby Vintage 37x19x27cm

     

  4. Pokud se jedná o symbolický svatební dar, zvolte symbolicky staré klíče  s názvem “klíč ke štěstí”. Drobný dárek, který potěší například k často věnované obálce s penězi. 
    litinové klíče

    Svazek dekorativních litinových klíčů 12cm

     

  5. pokladničkaSbírat korunku ke korunce a pak se odměnit společným dárkem, dovolenou nebo zážitkem. Nakopněte novomanžele k šetření na společnou cestu životem. 
    pokladnička

    Pokladnička prasátko 26cm

     

  6. andělská soškaNěžná křehká soška bude krásnou vzpomínkou na jejich den D. Vždy jim připomene jedinečné okamžiky štěstí a den strávený v blízkosti těch nejbližších.

    soška

    Andělská soška snoubenců 25cm

  7. proutěný svatební košStylový proutěný koš může sloužit jako krabice na další svatební dary, nebo může být darem sama o sobě. Stačí novomanželům napsat do přání, k čemu slouží. Koš bude krásným místem pro uchování hmatatelných vzpomínek na svatební den. Svatební oznámení, podvazek, menu a samozřejmě fotografie. To vše může koš ukrývat dlouhé roky.

    svatební koš

    Proutěný svatební koš 40x17x28cm

Všechny tyto krásy MÁME SKLADEM a mohou u vás být už druhý den po objednání. Stačí objednat do 12:00 a platbu uskutečnit buď online platební kartou nebo zboží zaplatit na dobírku.

 

Vytrhli jsme vám trn z paty při výběru? Věříme, že naše tipy pro vás budou alespoň malou inspirací. A pokud si stále nevíte rady a nechcete darovat obálku s penězi, je tu stále ještě možnost dárkového poukazu. Za ten si novomanželé u nás mohou pořídit jakékoli dekorace a doplňky do domu i zahrady.

 

Krásné léto plné šťastných novomanželských párů

Váš NOVAline.cz/sk

 

 

NOVAline banner
Tagy: