5 tipů, jak probudit po zimě domov k životu

Kategorie: Velikonoce,

NOVAline banner

Letošní zima byla dlouhá a mrazivá. Užili jsme si pravé bílé Vánoce, několik sněhových chumelenic a dny, kdy by jak se lidově říká ani psa nevyhnal.

 

Dnes je však první březnový den a toto datum v nás evokuje blížící se jaro. A abychom si čekání na pravé jarní dny alespoň trošku zkrátili, připravili jsme pro vás pár tipů na oživení interiéru, které zvládnete raz dva. Bude vám stačit chvilka a uvidíte, jak velký krok k jarní atmosféře jste udělali. 

 

 

 

 

  1.  udělejte první malý jarní úklid
    Nemusíte to brát hned z gruntu, stačí třeba umýt okna nebo zbavit balkón či předzahrádku uschlého napadaného listí, které se schovávalo pod sněhovou přikrývkou. Prostě cokoliv, co vás naladí na blížící se teplé dny.
  2. dejte na stůl vázu s květinami
    Ty dokáží doslova zázraky. Do vázy vložte nějakou pěknou jarní kytici (k světu vypadají i umělé tulipány)
  3. vyměňte bytový textil
    Převlékněte postel do povlečení s květinovým motivem nebo v pastelových barvách. Stejně tak můžete vyměnit povlaky na polštáře na pohovce, nebo vyměnit ubrus
  4. zapalte svíčky se svěží květinovou vůní
    Nevtíravá vůně vytvoří příjemnou atmosféru pro práci i relax. Budete mít pocit, že cítíte všechny jarní kvítky, které se připravují vylézt z hlíny a potěšit nás svoji krásou.
  5. otevřete okna dokořán a nechte sluníčko a čerstvý vzduch, aby zahalilo každý kout  v domě.

 

 

Jak přivoláváte jaro vy?

Napište nám do komentářů a nebo se s námi rovnou podělte o “vyjarněný” kousek domova prostřednictvím fotografie na našem facebookovém profilu ZDE►

 

Budeme se těšit!

 

NOVAline banner
Tagy: