Jarní stodola v obklopení zahradních dekorací

Kategorie: Zahradní dekorace,

NOVAline banner

Říkali jsme si, že by byla velká škoda nevyužít tuto krásnou stodolu k jarnímu focení. Vybrali jsme si krásný mrazivý únorový den, navozili dekorace a začali zdobit. Pod rukama nám vznikal krásný rustikální kout plný zahradních dekorací a doplňků, které od nás z eshopu i prodejny dobře znáte.

 

 

Vybrali jsme top produkty, ale i pár novinek z letošní kolekce. Společně jim to podle nás moc sluší a stejně krásně, jako stodolu, můžou zdobit i Vaši zahradu.

 

 

Už pokukujete po nových květináčích, truhlících nebo bedýnkách, do kterých letos zasadíte kytky? Skvěle vypadají ty proutěné i kovové. Často mají starobylou patinu a působí tak, jakoby na zahradě strávily už léta. A přesně to se nám líbí.

 

 

 

Mezi oblíbené zahradní dekorace patří ty litinové. Ať už půjde o praktický teploměr, nebo svazek klíčů, který slouží pouze jako dekorace, vždy s nimi dostane zahrada rustikální nádech.

 

 

Lucerny rozsvítí zahradu a letní večery s nimi dostanou romantickou atmosféru. Z těch klasických je vždy možné volit mezi dřevěnými a kovovými lucernami. Oba typy dokáží mít elegantní i rustikální vzhled. Při výběru tedy záleží spíše na Vašem vkusu. Lucerny jsou příjemným zpestřením venkovního posezení, ale můžete je umístit třeba i před vchodové dveře, kde vytvoří útulný a reprezentativní vstup do domu.

 

 

 

 

 

 

 

A aby nám zahrada dobře sloužila, je potřeba se o ni také starat. Proto při výběru dekorací nezapomínejte kouknout i po kvalitním zahradním nářadí, které Vám ušetří čas i námahu. S pořádnou výbavou půjde vše skoro samo a Vám zůstane víc času na relax.

 

 

 

 

Tak co, jak se Vám stodola líbí? Nás úžasně naladila na nadcházející měsíce, kdy se pro nás zahrada stane druhým domovem. Máte to tak taky?

 

Veškeré zahradní dekorace i nářadí najdete na ww.novaline.cz

 

Krásné jarní dny Vám přeje za tým NOVAline

Michaela

NOVAline banner
Tagy: