Kam se zahradní hadicí?

Kategorie: Zahradní dekorace,

NOVAline banner

V období sucha pomáháme rostlinám na zahradě doplnit potřebnou vláhu, aby květinám nezačaly vadnout listy. Pokud máme na balkóně či terásce pouze pár květináčů stáčí nám k tomu obyčejná konev na zalévání.  Jestli-že se však staráme o větší zahrádku a trávník, stane se zahradní hadice dříve či později naším velkým přítelem a pomocníkem.

 

Kam ale se zahradní hadicí aby se neválela mezi záhony a nehyzdila naši krásnou zahrádku? Není nic otravnějšího než hadici neustále překračovat, v horším případě o ni zakopnout. Především na zahradě, na které se pohybují děti je potřeba tyto malé překážky odstranit. Nejjednodušší možností je hadici smotat a uložit na místo, kde nám nebude překážet, ale zároveň ji budeme mít stále po ruce.

 

Existují různé zahradní vozíky či bubny, které mají navíc kolečka a můžeme je jednoduše přemístit tam, kam zrovna potřebujeme. Držáky mohou být plastové i kovové. Pokud chceme svoji zahrádku u domu či chalupy vybavit stylově, nabízí se nám možnost využít ozdobné litinové držáky na hadici.

 

 

Naviják na hadici je skvělým pomocníkem na zahradě. Hadice už se nebude nevzhledně válet všude možně, ale bude mít své místo.

 

Přemístění hadice je velmi praktické díky kolečkům, které jsou na spodní straně navijáku.

 

Rozměry: celkové 38x50x27cm , kolečka 10cm , kruh na navíjení průměr 28 cm

 

Materiál: litina, plast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nástěnný držák na hadici litina je určen pro namotání až 30 metrů zahradní hadice.
Držák lze snadno připevnit přišroubováním, nebo zavěšením za dva úchyty v zadní části. Do otvorů lze vsunout pevné dráty a můžete tak držák hadice zavěšovat na plot v místech, kde právě potřebujete, nebo přímo přes otvory přišroubovat na stálé místo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nástěnný držák na hadici nám poslouží celoročně. V letním období je využijeme skoro každý den, v zimě zase zajistí bezpečné uložení hadice do příští sezóny.

 

Držák i s hadicí můžeme přesunout do zahradního domku či do kůlny na nářadí. Držáky jsou vyrobeny z kvalitní litiny, tudíž jsou dostatečně pevné a odolné. Nemusíte se tedy bát o jejich životnost. I v nepříznivém počasí vydrží i zimní mrazíky a sněhové vločky.

 

 

Montáž je velmi snadná.  Jednoduše dvěma šrouby připevníte na plot, nebo na zeď.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: