Kovové modely aut

NOVAline banner

Kovové modely aut

 

Hledáte krásný dárek k narozeninám pro svého muže, tatínka nebo dědečka? Kovový model auta bude ideální volbou! Modely aut nás vrací do bezstarostných dětských let, ale zároveň jsou velice stylovým doplňkem do interiéru.

 

Kovové modely aut úžasně vyniknou v obývacích pokojích nebo předsíních, zároveň můžou být skvělou volbou i ve stylových hotelech nebo prodejnách. V naší nabídce najdete velké množství kovových modelů aut – od taxíků po hasičská auta. Inspirujte se článkem níže.

 


Kovové modely aut
nadchnou všechny vášnivé sběratele. Jsou to nádherné kousky, které budou mít jistě čestné místo na poličce či ve skříni. Kovové modely aut vám vykouzlí radostný úsměv na tváři a nostalgicky vás přenesou do dob minulých. V nabídce NOVAline najdete modely osobních aut, taxíků, vojenských aut nebo hasičských aut.

 

 

model auta

Kovové retro modely automobilů různých značek i neznaček …

 

V naší nabídce najdete například tento stylový černý automobil – model, který se proháněl po silnicích kolem roku 1939. Nádherný kousek, který vám připomene historii!

Kovový model automobilu

Krásný model automobilu, který brázdil silnice v roce 1939

 

Krásný žlutý kovový model auta typu kabriolet vám zajisté oživí vaši dosavadní sbírku modelů.

 

Sběratelský model žlutého auta

Sběratelský kovový model auta ve žluté barvě

 

Nádherný a stylový model tohoto vojenského tereňáku udělá radost všem nadšencům vojenské a válečné tematiky.

Vojenský model auta

Kovový model auta vojenského typu

 

Jako poslední ukázku jsme vybrali tuto úžasnou záležitost – nádherný kovový model hasičského auta z minulého století. Určitě potěší všechny sběratele, hlavně pak ty, kteří byli nebo stále jsou členy sboru hasičů.

Hasičské auto retro model

Retro kovový model hasičského auta

 

NOVAline banner
Tagy: