Zahradní lucerny a lampy

Kategorie: Zahradní dekorace,

NOVAline banner

Jakmile se začnou krátit dny a brzy se stmívá, zahalíme svůj domov do svitu svíček. Zapálené svíčky ve svícnech a lucernách vytvářejí v prostoru krásné efekty a vytvoří příjemnou atmosféru.  Stejně tak jako v interiéru jsou lucerny krásné i na zahradě. Třeba takový osvětlený vstup do domu nebo terasa, na kterou máme z obývacího pokoje krásný výhled, to je pohled, který v našich očích dělá domov domovem.

 

Jako zahradní lucerny mohou sloužit klasické dřevěné i kovové lucerny, které si pořizujeme i do našich domovů, ale jsou i tu i speciální lucerny na zavěšení nebo lucerny se zápichem do trávníku.

 

zahradní lucerny

Zahradní lucerny (foto Pinterest.com)

 

dřevěná zahradní lucerna

Dřevěná zahradní lucerna se srdcem 44cm

 

 

drevena-lucerna-s-patinou-44cm-one

Dřevěná lucerna s patinou 44cm

 

 

kovova-lucerna-s-uchem-z-provazu-set-3ks-54-42-25cm-one

Kovová lucerna s uchem z provazu má decentní šedou barvu s jemnou patinou a je doplněna o masivní provaz, který tvoří ucho lucerny. Strany lucerny jsou zasklené a jedna ze stran má otvíratelná dvířka.

 

 

zahradní lucerna

Lucerna je krásná sama o sobě, nejlépe však vynikne v páru. Dopřejte své zahradě tento krásný kousek! Lucerny Vám budou dělat společnost celé léto a v zimě je můžete přesunout domů do obývacího pokoje.

 

 

sada svícnů

Sada 4 dřevěných svícnů špalek 31/45/81/115cm vnesou kus přírody do vašeho obývacího pokoje, nebo rozzáří terasu na zahradě. Svícny připomínající špalky dřeva mají v horní části otvory na svíčky a skleněný kryt (díky němu můžete svícny bez obav umístit i v exteriéru).

 

 

Kolem cestiček a chodníků na zahradě můžete rozmístit lucerny určené k zapíchnutí do trávníku. Lucerny na kovovém zápichu krásně olemují cestu do vašeho domu. Jsou určeny na čajové svíčky, ale můžete si vybrat i lucerny na tužkové baterie, které budou svítit doslova ve dne v noci.

 

Velmi efektní jsou také lucerny na zavěšení, které nejlépe vyniknou na sloupech či trámech.

 

zavesna lucerna

Závěsná lucerna tvoří s konzolkou nerozlučnou dvojici! Lucerna má skleněnou misku, která brání větru uhasit plamen svíčky. Lucernu tak můžete umístit doma, ale i na zahradě, jako netypickou zahradní lampu. Moc světla sice nevytvoří, ale kouzelnou atmosféru a krásnou dekoraci zajisté ano.

 

 

zahradní lampa do trávníku

Zahradní lampa má netradiční podobu kovového zápichu s konzolí, na které je zavěšen skleněný kalich na čajovou svíčku. Lampa se hodí i jako svatební dekorace uličky pro nevěstu a ženicha! Dekorace do trávníku jsou velmi efektní a jejich umístění velmi snadné.

 

závěsná lucerna

Závěsná lucerna probudí světlem svíčky každý prostor k životu. Kovová lucerna s patinou připomíná světla z dávných dob. Vytváří jedinečnou atmosféru. Lucerna je vhodná jako dekorativní osvětlení interiéru i exteriéru. Snadno ji zavěsíte pomocí lanka.

 

zahradní lucerna

Zahradní lucerna se zápichem do trávníku 124cm probudí váš trávník k životu a ve večerních hodinách promění zahradu v kouzelné romantické místo.

 

lucerna do trávníku

Kovová lucerna se vzhledem starého kovu a patiny má dvířka na západku, za která vložíte čajovou svíčku. Plamen svíčky rozprostře do nejbližšího okolí jemné tlumené světlo, při kterém můžete v horkých letních večerech relaxovat se sklenkou vína nebo v zimě probudit zahradu k životu.

 

zahradní lucerna

Zahradní lucerna / osvětlení 15cm

 

zahradní lampa

Zahradní lampa / zápich bílý 74cm. Zahradní lampa na čajovou svíčku může ozdobit jakýkoli záhon či cestičku na zahradě. Lampa je umístěna na vysoké noze, kterou jednoduše zapíchnete do země. Lampa je velmi lehká, při dobrém usazení se nemusíte bát převrácení.

 

zahradní lampa

Zahradní lampa do trávníku

 

závěsná kovová lucerna

Závěsná kovová lucerna na konzolce 27x12x12cm nejlépe vynikne na sloupech a trámech

 

kovová lucerna

Kovová lucerna se světelným řetězem ve tvaru hvězdiček

 

197x197lucerna-podzim

 

NOVAline banner
Tagy: