Umělecký kousek snadno a rychle – Měděná patina je tu

NOVAline banner

Zaujala vás myšlenka měděné patiny na vašem umyvadle? Přečtěte si následující informace a zjistěte, jak můžete jednoduše dosáhnout unikátního a stylového vzhledu pro vaše interiéry.

Jak vytvořit měděnou patinu na umyvadle? Návod pro interiérové designéry nebo kutily.


Tento článek se zaměřuje na techniky vytvoření měděné patiny na umyvadle s využitím speciální barvy od společnosti WS – Patina W+S GmbH Lackchemie und Aerosol – Technik.

Popíšeme, jak lze jednoduše a efektivně dosáhnout unikátního vzhledu pro interiérové designéry, kteří hledají stylová zařízení pro své projekty.

Získejte unikátní vzhled vašeho umyvadla s měděnou patinou. Kvalitní barvy pro dokonalý efekt

Za prvé, ano, na této výlevce je možné vytvořit měděnou patinu díky speciální barvě vhodné pro tento účel. Patina může být vytvořena v mnoha různých barevných provedeních, ať už preferujete zelené, hnědé, nebo měděné tóny.

Řešení pro ty, kteří hledají stylové zařízení pro interiéry. Měděná patina je moderní trend

Pro interiérové designéry, kteří se potýkají s obtížností najít unikátní a stylová zařízení pro své projekty, je tato možnost vytvoření měděné patiny ideálním řešením. Tento detail může dodat vašim interiérům jedinečný a luxusní vzhled, který zaujme vaše klienty a nastaví vaše práce nad ostatní.

Novaline nabízí kvalitní a odolné zahradní sloupky, výlevky a zahradní umyvadla, pro dlouhodobou spokojenost zákazníků. Vytvoření patiny na umyvadle není tak náročné, jak by se mohlo zdát. Patinu lze vytvořit výrobkem Měděná WS-patina. S tímto produktem můžete snadno a rychle vytvořit na povrchu měděnou patinu v mnoha odstínech i barevných provedeních, díky návodu obsaženému v balení (na plechovce, či stránkách výrobce) . WS-Patina je účinná přímá barva pro kované práce na čisté akrylátové bázi. Je vhodný pro vnitřní i venkovní použití. WS-Patina slouží k optické změně. http://www.ws-lackchemie.de/

WS – Patina, od firmy W+S GmbH Lackchemie und Aerosol – Technik

Vytvořením patiny, získáte unikátní a stylové zařízení pro svůj interiér, či zahradu. Tato patina umožňuje snadno vytvořit výrazný a elegantní efekt na povrchu umyvadla, který dodá interiéru jedinečný vzhled. Pro nejlepší koncový efekt, doporučujeme pořízení původního bílého, nebo černého umyvadla. Patinu lze vytvořit i na nejprodávanějším zahradním umyvadle se zelenou patinou, bude ale potřeba větší vrstvy, či kombinace s černou barvou.

Vytvořte si jedinečný design díky snadné aplikaci patiny

Jedním z klíčových benefitů tohoto výrobku je možnost rychle a snadno vytvořit patinu na umyvadle pomocí speciální barvy WS – Patina, od firmy W+S GmbH Lackchemie und Aerosol – Technik. Tato barva je navržena tak, aby poskytovala trvanlivý a odolný efekt, což zaručuje dlouhodobou spokojenost zákazníků. Výsledná patina, pokud bude dodržena doporučená běžná péče o výrobek v rámci pravidelné údržby, vydrží i při častém používání.

Nechte vaši zahradu zazářit designovým prvkem – zahradní umyvadlo s tekoucí vodou

www.novaline.cz/ zahradní umyvadla

NOVAline banner
Tagy: