Modely tramvají

NOVAline banner

Modely tramvají

 

Modelů tramvají a lokomotiv u nás v NOVAline najdete spoustu. Všechny se jistě zalíbí nadšeným sběratelům a fanouškům modelů techniky.

 

Modely tramvají nebo lokomotiv jsou skvělým způsobem, jak obdarovat svoje blízké – hlavně muže, tatínky nebo dědečky. Kovové modely udělají radost, vykouzlí úsměv na rtech a hlavně jsou velice stylovou a pěknou dekorací do bytu nebo na chalupu. V článku níže najdete některé modely tramvají a lokomotiv z naší nabídky, takže neváhejte a vybírejte!

 

 

 

Kovové modely tramvají a lokomotiv jsou úžasnými sběratelskými kousky. V naší nabídce najdete i další modely, jako například automobily, letadla nebo kola. Dnes si ale představíme tipy na dárky hlavně pro milovníky železnice.

model vlaku

Retro kovové modely vlaků určené do vitríny.

 

Prvním kouskem, který si představíme, je tento nádherný model tramvaje z minulého století. Tramvaj je skoro jako vystřižená z ulic amerického San Francisca! Úžasný kousek, který se bude skvěle vyjímat na čestném místě na poličce.

 

Kovový model tramvaje

Model tramvaje s anglickými nápisy

 

Vedle modelů tramvají u nás najdete samozřejmě i modely lokomotiv. Tento krásný model laděný do červené barvy je propracovaný do nejmenších detailů. Má vysoký komín a na konci dobový uhlák.

 

Model lokomotivy

Model lokomotivy s vysokým komínem a uhlákem.

 

S dárkem, jako je tato krásná zelená lokomotiva, jistě nešlápnete vedle! Vykouzlí úsměv na tváři každého vášnivého sběratele a potěší i děti. Vláčky jsou v kurzu už pěknou řadu let, proto jsou modely tramvají a lokomotiv stále oblíbené.

 

Model lokomotivy 28cm

Model zelené dobové lokomotivy velikosti 28cm

 

Dalším nápadem na stylový dárek nebo rozšíření dosavadní sbírky je tento úžasný model laděný do černé barvy. Model je opět doladěný do nejmenších detailů – zkrátka je jako opravdový!

 

Model lokomotivy retro

Retro model lokomotivy o velikosti 33 cm.

 

Modely tramvají a lokomotiv jsou zkrátka velmi vděčným a stylovým dárkem pro všechny, kteří mají rádi krásné a milé doplňky a zaručují vám potřebnou dávku nostalgie a radosti na každý den. Nad více modely se můžete pokochat na našich webových stránkách www.novaline.cz nebo po kliknutí na následující (nebo kterýkoliv) obrázek.

 

 

NOVAline banner
Tagy: