Pro čtyřnohé mazlíčky

Kategorie: Litinové dekorace,

NOVAline banner

V dnešní době není pes jen domácím mazlíčkem, ale patří mezi plnohodnotné členy rodiny. Zaslouží si tak od svých páníčků dokonalou péči a komfort, který je odměnou za to, že je nejlepším přítelem člověka.

 

Pro naše čtyřnohé miláčky bychom udělali první poslední, doslova co jim na očích vidíme. A proto i výrobci bytových doplňků myslí na tyto chlupaté členy rodiny a sortiment rozšířili i o řadu určenou speciálně pro ně. Design, kvalita a funkčnost jdou ruku v ruce a výsledkem jsou stylové pelíšky, nebo originální litinové misky pro psy

 

psi-pelech

 

Nejdůležitější je kvalitní a nerušený spánek. S luxusním proutěným pelíškem dopřejete svému miláčkovi dokonalý odpočinek. Designový pelech se navíc stane krásným doplňkem interiéru, za který se rozhodně nebudete vy ani váš čtyřnohý přítel stydět.

 

Proutěný pelech pro psa je v nabídce ve třech různých velikostech. Můžete si tak vybrat ten, který vašemu pejskovi bude nejlépe vyhovovat. Na dně pelechu je molitanová podložka s textilním povlakem, který jednoduše svléknete a vyperete v pračce. Stejně tak i molitanovou vložku. Pelíšek tak bude stále jako nový, voňavý a reprezentativní.

 

pelech pro spa

Luxusní proutěný pelech pro psa

 

 

pelech pro psa

Pelech pro psa

 

 

pelíšek pro psa

Proutěný pelíšek pro spa nebo kočku

 

Po dobrém spánku kvalitní strava, to je přeci jasné.  A proč si nedopřát jídlo z krásné litinové misky, která je stabilní, vydrží dlouhé roky a špinavá nerezová miska jde snadno vyjmout a umýt.

 

Miska pro psa je dostupná ve dvou velikostech : 17x17cm a 23x23cm.

 

miska pro psa

Litinová miska pro psa s vyndavací miskou

 

 

miska pro psa

Litinová miska pro psa

 

Pokud se vám líbí vzhled a pracování misky, ale do interiéru se vám surový vzhled litiny příliš nehodí, můžete sáhnout po naší limitované edici bílé posmaltovaných litinových misek. Jedná se o zcela totožnou litinovou misku doplněnou o smaltovaný povrch, který jí dodává šmrnc.

 

I bílé misky jsou dostupné ve dvou velikostech: 17x17cm a 23x23cm

 

Nezapomeňte, že pejsek potřebuje misky dvě! Na vodu a na žrádlo. Tak ať to máte hezky sladěné.

 

miska pro psa

Miska pro psa bílá

 

 

miska pro psa

Litinová bílá miska pro psa 17x17cm

 

Pokud chcete mít misky pěkně pohromadě, určitě vás zaujme tento litinový stojan se dvěma nerezovými miskami. Je skvělým řešením ať už pro jednoho pejska na vodu i žrádlo, nebo pro dva, aby každý měl svoji misku s granulemi.

 

misky pro psa

Misky pro psa na litinovém stojanu

 

 

misky pro psa

Misky pro psa na stojanu

 

 

misky pro psa

Litinová miska pro psa se dvěma miskami

 

Další variantou jsou smaltované misky s nápisy. Pokud chcete svou lásku k čtyřnohému příteli vyjádřit i jinak, než láskyplnou péčí, misky s nápisy I LOVE MY DOG NEBO BEST DOG EVER si jistě získají vaše srdce.

 

miska pro psa

Miska pro psa

 

 

miska pro psa I LOVE MY DOG

Smaltovaná miska pro psa I LOVE MY DOG

 

 

miska pro psa BEST DOG EVER

Smaltovaná miska pro psa BEST DOG EVER

 

Svoji náklonnost k pejskům můžete vyjádřit i za pomoci zahradních dekorací. Originální litinové dekorace do trávníku pobaví jistě každého pejskaře a třeba je donutí posbírat hromádky, které jejich pejsek vytvořil na vašem trávníku.

 

dekorace do trávníku

Dekorace do trávníku pes

 

 

dekorace do trávníku

Dekorace do trávníku

 

Kovovou zahradní dekoraci ve tvaru psa můžete zapíchnout do květináče, trávníku nebo skalky.

 

dekorace do trávníku

Dekorace do trávníku pes

 

NOVAline banner
Tagy: