Vůně do bytu, které umí léčit

Vůně s léčivými účinky

 

Příznivé účinky bylinek jsou prokázány a praktikovány už století. I přes to, že mnoho lidí o těchto účincích mnoho neví, snažíme se v každodenním životě krásnými vůněmi obklopovat. A je to jen dobře – bylinkové a květinové vůně a esence uklidňují duši a povzbuzují mysl.

 

Jak se k těmto příznivým esencím dostat? Ideální formou jsou vůně do bytuvonné vosky do aromalamp, vonné sáčky nebo olejíčky. V následujícím článku si představíme jedny z nejvyhledávanějších krásných vůní z říše bylinek a květin.

 



Dávkovače mýdla a dezinfekce

Dávkovače mýdla a dezinfekce

 

Zvlášť v posledních týdnech se naše spotřeba mýdla (hlavně toho tekutého) a dezinfekce na ruce zvýšila oproti průměru několikanásobně. Hygiena je na prvním místě, ale zásoby mnohdy rychle dochází. Díky dávkovači mýdla či dezinfekce ale nemusíte zoufat. V obchodě nebo přes internet si tak můžete objednat velké balení prostředků, které do dávkovače mýdla můžete jednoduše dolívat.

 

Dávkovače mýdla či dezinfekce jsou navíc hezkými a stylovými doplňky do koupelny nebo kuchyně. Nechte se v následujícím článku inspirovat některými kousky dávkovačů mýdla z naší nabídky.

 



Italská mýdla Saponificio Artigianale Fiorentino

Kategorie: Kosmetika a mýdla,

Kvalitní suroviny a pečlivé řemeslo, to jsou základní prvky pro realizaci výrobků, které mohou zcela naplnit potřeby národní i mezinárodní klientely. To je myšlenka italské mýdlárny Saponificio Artigianale Fiorentino.

 

Saponificio Artigianale Fiorentino je přední společností v Itálii pro výrobu mýdla.  Tohoto výsledku bylo dosaženo díky investici do špičkových technologií a posílení profesionality zaměstnanců.

Celý výrobní cyklus, od surovin až po hotový výrobek, se koná v rámci podniku s využitím nejmodernějších technik, které mohou zaručit velkou produkci, plnou bezpečnost a vynikající kvalitu.



Přírodní kosmetika Le Petit Olivier

Kategorie: Kosmetika a mýdla,

Abychom potěšili milovníky voňavé přírodní kosmetiky, rozšířili jsme nabídku o sortiment francouzské značky Le Petit Olivier. Tato společnost byla založena v roce 1996 se sídlem ve městě Salon de Provence. Výrobky této společnosti se staly velmi rychle oblíbené a našly si své věrné zákazníky. Značka si drží již dlouhá léta čestné místo na poli přírodní kosmetiky.

 

Společnost se zaměřuje na výrobu hygienických, tělových i pleťových  produktů,



Vintage koupelna

Kategorie: Kosmetika a mýdla,

Koupelna zařízená ve vintage stylu by se měla držet několika pravidel. Měla by být v neutrálních odstínech s doplňky, na kterých je znát punc času – tzv. patina. Vintage interiér by měl vždy působit příjemným a klidným dojmem.

 

Do těchto interiérů se nehodí výrazné barvy a je tedy potřeba se jim vyhnout. Vsaďte raději na osvědčenou klasiku – odstíny bílé, šedé, hnědé. Nebojte se kombinovat použít o něco více doplňků, to k vintage stylu také patří.



Potěšte něžností

Kdo by neměl rád vůně. Každý má rád různé druhy vůní, některé se dokonce líbí všem a většinou jsou lehké a decentní jako rozkvetlá zahrada. Probuďme své smysly, zvláště čich, který hodně zanedbáváme, když se musíme nacházet na místech, která moc nevoní, třeba ve veřejných dopravních prostředcích.

 

Kdo by neměl rád čistotu. I tady hraje čich velkou