Umělé tulipány jako živé.

Kategorie: Velikonoce,

NOVAline banner

Až uvidíte tyto krásné francouzské umělé tulipány na vlastní oči, jistě změníte názor, že živé květy jsou nenahraditelné. I umělý květ může být téměř k nerozeznání od živých a může Vás těšit každý den – celý rok.

 

Umělé tulipány jako živé jsou velmi oblíbenou celoroční dekorací na jídelní stůl či konferenční stolek v obývacím pokoji. Stačí obyčejná váza nebo džbánek, který nechá vyniknout přirozenou krásu květů. Tulipány se dají skvěle kombinovat a jednoduše tak sladit se zbytkem interiéru. Jakákoliv Vámi zvolená barva může být doplněna o neutrální odstíny zelené, bílé či krémové barvy.

 

Zapojte svoji fantazii a vytvořte si tak originální a jedinečnou kytici.

 

Na výběr je více jak 30 druhů tulipánů – jednobarevné, dvoubarevné či žíhané.

 

Umělé tulipány

Široká nabídka umělých tulipánů.

 

umělé tulipány

 

 

Tulipány jsou dostupné také ve dvou délkách – 40cm a 43cm. Ty delší mají navíc ve stonku drátek, díky kterému jsou ještě lépe ohebné a tvárné. Můžete tak snadno vytvářet květinové aranžmá.

 

Načerpejte inspiraci z kytic, které jsme pro Vás připravili.

 

 

kytice tulipánů

 

umělé květiny

 

Umělé tulipány jsou velmi vhodné pro dekorování stolů restaurací a hotelů.  Dekorace do restaurací jsou velmi žádané, jelikož nejenom dobré jídlo a pití, ale i příjemné prostředí rozhoduje o další návštěvě zákazníka.

 

Pokud hledáte dekorace do restaurace, navštivte naši kategorii věnovanou stylovým doplňkům, které vytváří optimisticky laděný interiér.

 

►DEKORACE DO RESTAURACE◄

 

dekorace-do-restaurace

 

něžná ktice

 

jarní květiny

 

jarní dekorace

 

tulipán fialový

 

Kombinace bílé, žluté a zelené působí velmi svěže a evokuje v nás příchod jara. Kyticí tulipánů můžete snadno měnit tvář interiéru, touto prozáříte prostor a vnesete do něj nový život.

 

I jednoduchá kytice může být krásnou velikonoční dekorací.

 

velikonoční dekorace

 

jarní kytice

 

 

 

tulipány

 

tulipán vínový

 

 

jarní kytice

 

žluté tulipány

 

NOVAline banner
Tagy: