Vodovodní kohoutek

Kategorie: Litinová umyvadla,

NOVAline banner

Vodovodní kohoutek na zahradě ušetří spoustu času a zamezí zbytečné nošení nepořádku domů.

 

Zeleninu opereme díky kohoutku hned v terénu, napustíme konev, nebo jen pro zábavu dětí.  S vodou je přece na zahradě veseleji a děti si s ní užijí mnoho legrace.

 

Na zahradní vodovodní kohoutek můžeme našroubovat rychlospojku na zahradní hadici, ponechat mosaznou koncovku pro nasunutí zahradní hadice a připojení motex páskou, nebo šroubovací páskou, nebo do koncovku využít pouze pro napouštění nádob a oplachování.

 

zahradní ventil

vodovodní kohoutek

 

Vodovodní kohoutek DEK9753-C je opatřen gumovým těsněním i koncovkou na zahradní hadici.  Není tedy potřeba pořizovat další příslušenství. Stačí pouze zapojit a rozhodnout se, zdali necháte kohoutek v původním stavu s mosaznou koncovkou, nebo koncovku odšroubujete a doplníte redukcí na rychlospojku.

 

zahradní kohoutek

zahradní kohoutek v provedení 110 a 140mm

 

U zahradních kohoutků dek9753-B a 9753-A, je rozdíl pouze v déce kohoutku. Potřebujete ho a budete současně využívat pro zavěšení kbelíku při napouštění, využijte raději delší kohoutek 9753-B 140mm, který sahá dále od zdi a kbelík se tak nebude při napouštění překlápět.

 

 

ventil na vodu

ventil na vodu s ornamenty a hlavou

zahradní konev

zahradní konve, rozprašovače a kropenky

vodovodní kohoutek

vodovodní kohoutek mosazný na zahradu

 

Vodovodní kohoutek na zimu raději po vypuštění vody odšroubujte, vyčistěne a jedlým olejem namažte vnitřní části šoupátka a kličky.  Bude Vám tak sloužit na zahradě řadu let.

NOVAline banner
Tagy: