Zahradní a venkovské svatby si zamilujete!

NOVAline banner

Letní měsíce jsou jako stvořené pro pro venkovské svatby v přírodě. Oblíbené jsou louky, prostranství u rybníka nebo velmi moderní svatba ve stodole. Všem těmto místům vévodí rustikální přírodní styl a něžné romantické bílé dekorace.

 

Svatba v přírodním stylu si získá všechny ty, kterým příroda přirostla k srdci a mají rádi uvolněný pohodový styl života.

 

 

Pokud Vás tento styl nadchl a dokážete si představit na některém z těchto míst i svůj svatební den, máme pro Vás pár tipů na překrásné svatební dekorace, které umocní kouzelnou atmosféru celého dne.

 

 

Bez svíček by to nešlo! Není snad nic, co by dokázalo vytvořit pohádkovější místo, než jemné tlumené světlo svíček. Hromada svícnů a luceren proto nesmí na svatbě chybět! Malé svícny na čajové svíčky rozmístěte po stolech, lucernami ozdobte sladký bar nebo kout na svatební dary.  Pokud plánujete obřad nebo večerní zábavu pod otevřeným nebem, zavěste malé skleněné svícny i na okolní stromy. Uvidíte, jak božsky budou malé světýlka nad hlavami hostů vypadat.

 

 

Při výběru dekorací a doplňků vsaďte na přírodí materiály, jemné vzory a neutrální barvy. Vše tak spolu perfektně splyne a bude působit jemně a elegantně. Svěží barvy, které všemu dodají život, si dopřejte na svatební kytici. Ta je neodmyslitelnou ozdobou každé nevěsty a vždy by měla být symbolem toho, v jakém stylu se celá svatba ponese.

 

 

 

Lapače snů vypadají božsky naprosto všude! V bílé barvě se ke svatebnímu veselí perfektně hodí. Zavěste je kamkoli Vás napadne.

 

Náš tip: Vytvořte si originální svatební fotokoutek. Na vhodné místo zavěste několik lapačů snů, nebojte se kombinovat více velikostí. Pozadí bude působit velmi něžně, romanticky a pokud půjde o focení v exteriéru, poletující pírka dodají fotografiím život.

 

 

 

Svatba je velká životní událost, a tak se sluší a patří si společně připít. Praktická chladící nádoba na šampaňské a překrásné sklenice z francouzského skla Vám tento nevšední zážitek dopřejí s vší parádou. Dopřejte si ho!

 

 

Spoustu dalších nezbytností pro dokonalý svatební den najdete u nás v kategorii Svatební dekorace >>>

 

 

A abychom nezapomněli také na ty, kteří budou součástí těchto krásných stylových svateb, máme pro Vás jeden tip na svatební dar.

 

Pokud víte, že snoubenci milují přírodu, klid a pohodu, dopřejte jim nespočet takových chvil, které si společně mohou užít na pikniku. Darujte jim piknikový koš, se kterým na Vás budou vzpomínat při každém výletu, který už jako novomanželé podniknou.

 

 

NOVAline banner
Tagy: