3 tipy na originální dárek pro švadlenu

NOVAline banner

Pro někoho je práce pouze nutná a otravná činnost. Pro jiné – ty šťastnější-, je jejich každodenní práce velkým koníčkem, zábavou a radostí. Neznáme švadlenku, která by neoplývala láskou k látkám, barvám a materiálům. Jednoduše máme kolem sebe ženy milující svoji práci, která je jim životní láskou a naplněním. Při šití mohou naplno využít svoji kreativitu, pečlivost a smysl pro detail. Pod jejich rukama vznikají krásné kusy oblečení i bytového textilu.

 

Vždy oceníme šikovné české ručičky, a tak pokud i Vy znáte někoho, na koho všechny tyto vlastnosti sedí, s dárkem si nemusíte příliš lámat hlavu. Vybrali jsme 3 tipy na dárky pro švadlenky a jsme si jistí, že ať už vyberete jakýkoliv, udělá radost!

 

Dárky pro švadlenky

 

  1. Krejčovská panna

Krejčovská panna nepatří jen do výlohy obchodů, ale může být i krásnou dekorací ložnice, chodby nebo šatny.

Náš tip: Může sloužit i jako šperkovnice. Snadno na ni zavěsíte spoustu řetízků a náhrdelníků.

 

 

Krejčovská panna

Krejčovská panna

 

2. Krabička na šití

Dřevěné krabičky mají dostatek místa na všechny potřeby na šití. Jehly, nitě, nůžky, náhradní knoflíky a všemožné další šicí potřeby se do krabice s přehledem vejdou a díky praktickým přihrádkám v nich bude i přehled a pořádek.

 

Krabice na šití

Krabice na šití

 

Kazeta na šití

Kazeta na šití

Krabička na šití

Krabička na šití

 

krabičky na šití

 

3. Dekorační šicí stroj

Model starého šicího stroje je pro švadlenky zcela jistě dokonalým dárkem. Jde o krásný nostalgiský dárek do kterého se zamilujete i Vy a při každém pohledu ve Vás vyvolá vzpomínky na staré dobré časy a naše babičky, které pracovaly právě na takových šicích strojích.

 

šicí stroj dekorace

Šicí stroj dekorace

 

dekorace šicí stroj

Dekorace šicí stroj

 

NOVAline banner
Tagy: