Tipy na vánoční dárky – milé maličkosti i praktičtí pomocníci

Čas, který nám zbývá do Štědrého dne, se nezadržitelně krátí. Většinu dárků už jistě máme pořízených, či vyrobených, ale snad nikomu se občas nevyhne nakupování na poslední chvíli. Pokud je to letos právě váš případ, nabízíme vám pomocnou ruku v podobě tohoto článku. Je totiž napsán na míru právě pro ty z vás, kteří zrovna po něčem pátrají a potřebovali by trošku inspirace.



Darujte ten nejkrásnější dárek na Den matek 2021

Den matek 2021

 

Den matek v roce 2021 připadá na druhou květnovou neděli, tedy 9.5.2021. Je to den, kdy bychom našim skvělým ženám v životě, tedy maminkám, babičkám, tetám nebo kamarádkám (zkrátka všem, které nám kdy byly jakýmkoliv způsobem maminkou) měli vyjádřit, jak moc pro nás znamenají.

 

Den matek se ve světě slaví už po staletí, avšak mnohdy v jiném termínu a v různých podobách. Den matek prošel obrovskou historickou proměnou, od křesťanských kořenů, přes feministické až po nynější, téměř komerční podobu. To ale nemění nic na tom, že je Den matek krásným dnem. V dnešním článku vám poradíme, jaký dárek v tento důležitý svátek vaší mamince či jiné významné ženě, dát.

 



Katalytická lampa, která provoní váš domov

Katalytická lampa

 

Možná to znáte, zvlášť pokud máte v domě nebo bytě spojenou kuchyni s obývacím pokojem. Pokud vaříte aromatické jídlo nebo smažíte oblíbené řízky, nepříjemný odér se často drží v místnosti opravdu dlouhou dobu, nehledě na otevřená okna ani na odsávání. Jak nad tím ale vyhrát? Rozhodně pomůžou osvěžovače vzduchu všeho druhu!

 

Pod pojmem osvěžovač vzduchu si nejspíš vybavíte vonný stromeček z auta nebo rozprašovač, ale v dnešní době máme spoustu dalších, krásných a voňavých možností. Vedle vonných svíček, aromalamp nebo difuzérů je to třeba i katalytická lampa. Že si nejste jistí, co přesně katalytická lampa je? Nevadí, přesně pro vás je určen náš dnešní článek.

 



Nové kovové modely aut a motorek z našeho e-shopu

Kovové modely

 

Kovové modely jsou už stálící naší NOVAline nabídky. Má to mnoho důvodů – modely jsou totiž nejen perfektními dárky pro přátele nebo příbuzné, udělají radost hlavně jako dárek “od sebe pro sebe”. Dokáží se velmi snadno stát stylovou dekorací do všech typů interiérů a některé z nich mají dokonce i další využití.

 

Na začátku roku jsme naskladnili nádherné nové kousky, například maják, policejní auto nebo londýnský autobus, které vám v dnešním článku představíme.

 



Perfektní dárek k Valentýnu 2021

Dárek k Valentýnu

 

I přes to, že se Valentýn do České republiky dostává velice pomalu, je hezké překvapit sem tam svého partnera či partnerku krásnou drobností. Láska by se sice neměla slavit jen jeden den v roce, je ale skvělé si společně připomenout ty nejhezčí společné chvíle, zavzpomínat u dobrého jídla a pití a zkrátka si udělat hezký den. A co udělá takový perfektní den ještě perfektnějším? Určitě malý dárek k Valentýnu.

 

Největším dárkem je samozřejmě čas strávený v přítomnosti milovaného člověka. Můžete jej ale potěšit drobností jako je květina, přívěsek, dekorace… zkrátka cokoliv, co vykouzlí úsměv na tváři, protože i to je jeden ze základních stavebních kamenů pevného vztahu. Ale jaký dárek k Valentýnu vybrat? Načerpat inspiraci můžete právě v tomto článku.

 



Dárkový poukaz jako skvělý dárek na poslední chvíli

Dárkový poukaz

 

V čase předvánočního shonu, kdy běháme z obchodu do obchodu za vidinou toho nejepšího dárku pro naše blízké, se bohužel sem tam stane, že na pár drobností můžeme omylem zapomenout. Poté samozřejmě nastává panická hrůza z toho, kde teď budeme dárky na Vánoce shánět? Někteří dokonce vánoční inspiraci nechávají odvážně až na 23. prosince s nadějí, že na ně v obchodech ještě něco zbyde. Ale jak tyto situace efektivně vyřešit? V obou případech je skvělým řešením spolehnout se na dárkový poukaz.

 

Dárkový poukaz vložený do hezké obálky ozdobené stužkou mnohdy potěší mnohem víc než ponožky nebo trička koupená na poslední chvíli. V dnešním článku vám představíme, jaké možnosti s poukazy máte v NOVAline.