8 tipů na praktické stojany na květiny

Kategorie: Květiny do bytu,

NOVAline banner

Praktické stojany na květiny

 

Potřebujete oživit interiér, zaplnit prázdný kout nebo pomyslně rozdělit prostor? Rostliny se stojany na květiny jsou k tomu přímo jako stvořené.

 

 

Rostliny patří nejenom na zahradu, ale i do interiéru naší domácnosti nebo kanceláře. Čistí ovzduší, slouží jako úžasná dekorace a vnáší do prostoru malý kousek přírody.

 

 

Květináče s rostlinami nejlépe vyniknou v otevřeném prostoru – na komodě, polici nebo speciálním stojanu na květiny. Vybrali jsme pro vás 8 nejprodávanějších kousků, které povýší krásu vašich rostlin a oživí každý kout v domě.

 

 

  1. Dřevěný stojan na květiny

     


    Vypadá jako noční stolek na vysokých nohách. Když najdete po čase pro květinu jiné vhodné místo, může stolek sloužit jako odkládací. Celý povrch je zdoben výraznou bílou patinou, která mu dodává nádech starých časů.

  2. Kovový stojan na květiny

    Kombinace dřeva a kovu skvěle ladí. Ze stojanu se tak stává originální designový prvek, který rozhodně nikdo v interiéru nepřehlédne.

    stojany na květiny

    Stojan na květiny – kovový

     

  3. Stojan na květiny kolo

     

    stojany na květiny

    Stojan na květiny – kolo

    Netradiční a nepřehlédnutelný – tento stojan vám budou všichni závidět. Může ozdobit zahradu, halu nebo vstup do domu.

  4. Stojan na květiny žebřík

    stojany na květiny

    Stojan na květiny – žebřík

    Dřevěný policový regál připomínající starý žebřík může sloužit na květiny i drobné dekorace.  V nabídce je v několika barevných variantách.

  5. Policový stojan na květiny

    stojany na květiny

    Stojan na květiny – regál

     

    Pro ty, kteří neustále šetří místo, je vhodný policový stojan na květiny. Nabízí místo pro několik květináčů a vytvoří pěkné zelené zákoutí. Hodí se do domu i na zahradu pod zastřešenou pergolu.

     

  6. Paravan na květiny

    stojany na květiny

    Stojan na květiny – paravan

     

    Kovový paravan na květiny můžete využít pro rozdělení prostoru a vytvoření pomyslené stěny. Pokud by vám na zahradě mimo sezónu překážel, jednoduše ho složíte a uložíte kam potřebujete.

     

  7. Etažér na květiny

    stojany na květiny

    Stojan na květiny – etažér

    Stojan tvoří dvě kovové zdobené mísy a konstrukce s madlem pro snadné přenášení.

  8. Stolička na květiny

    stolky na květiny

    Stolek na květiny -stolička

    Univerzální kus nábytku, který může převzít funkci stojanu na květiny nebo odkládacího stolku. Jednotlivé “stoličky” jsou v nabídce obchodu samostatně.


Náš tip:

Velká květina je vždy dominantou celého interiéru. Krásně vypadá, ale né moc dobře se s ní manipuluje. Pokud ovšem pod ni umístíte náš pojízdný podstavec pod květináč, úklid už bude hračka a především ušetříte svá záda od bolesti.

 

 

 

Jak a kde máte umístěné rostliny doma vy?

 

NOVAline banner
Tagy: