Podstavec pod květináč

Kategorie: Květiny do bytu,

Máte problém sehnat dostatečně pevný a nosný podstavec pod květináč? Přemisťování těžkých květináčů při úklidu vám přináší nepohodlí? A posunování květináčů na terase kvůli slunci a teplu je pro vás noční můrou? 

Představte si následující scénu: 

Jste obklopeni krásnými květinami na vaší terase. Slunce svítí, a vy byste si rádi užívali svoji oblíbenou kávu. Ale jakmile se začnete posouvat květináče, abyste se posadili, dostáváte se do nebezpečí zpocených rukou a nebezpečných nehod. To vše může být strašně frustrující.



Stojany na květiny – praktické dekorace do domácnosti

Stojany na květiny

 

Květiny jsou téměř neodmyslitelnou součástí většiny domácností. Nejen, že krásně vypadají, ale zároveň i čistí vzduch v bytě a dodávají mu život. Někdy ale dojde prostor a nápady, kam naše milovaná kvítka umístit. Pro tyto účely jsou tu stojany na květiny.

 

Dřevěné nebo kovové stojany na květiny můžete umístit do interiéru nebo na balkón či částečně zastřešenou terasu. Díky poličkám na stojanech máte spoustu prostoru na umístění svých oblíbených truhlíků nebo květináčů, které můžete doplnit o jiné dekorativní předměty – třeba fotky nebo suvenýry z dovolených.

 

V dnešním článku si ukážeme, jaké možnosti tyto krásné a stylové bytové doplňky nabízejí.

 



Stojan na truhlíky na balkon nebo do zimní zahrady

Stojan na truhlíky jako krásná a praktická dekorace

 

Máte balkon, terasu nebo zimní zahradu? Výborně, první krok bychom měli! Teď už zbývá pouze láska k pokojovým rostlinám. Ale kdo by neměl rád zeleň v bytě? Pokud se rádi obklopujete krásnými živými květinami, pak máte jistě spoustu květináčů a truhlíků. Ale kam s nimi? V takovém případě skvěle poslouží stojan na truhlíky.

 

Stojany na truhlíky můžete pořídit kovové nebo dřevěné, obyčejné nebo s ornamenty, zkrátka si každý jistě najde ten svůj. V následujícím článku můžete načerpat inspiraci a vybrat ten, který vám nejvíce padl do oka.

 



Policové konzole

Před samotným výběrem policové konzole si zodpovězte otázku, jak bude hluboká police, pro kterou policové konzole vybíráte, jak bude polička dlouhá a z jakého materiálu bude vyrobená.

 

Stále oblíbenější police z masivu a délce i 200cm, potřebují jiný typ konzolí, než konzolky pro uchycení poličky pro pár květin.

 

Zavolejte na naši infolinku  734 322 587 (po-pá 8-17h), kde Vám ochotně pomůžeme zvolit vhodný typ výrobku a zajistíme okamžité odeslání.

 



Jak snadno a bez námahy přemístit těžké květináče

Rostliny jsou krásnou dekorací interiéru a rozhodně patří do každé místnosti v domě. Čistí a zvlhčují vzduch a vnáší do prostoru kousek přírody. Domov bez rostlin není úplný. Máte jich dostatek?

 

Především velké vzrostlé rostliny působí velmi efektně. K velké rostlině však patří i velký těžký květináč. Jak si ale poradit s jejich přemístěním při úklidu nebo přesazování, aby vaše záda netrpěly? Jednoduché řešení nabízí pojízdné podstavce pod květináče. A proč si alespoň jeden takový pořídit? Čtěte dál…



8 tipů na praktické stojany na květiny

Kategorie: Květiny do bytu,

Praktické stojany na květiny

 

Potřebujete oživit interiér, zaplnit prázdný kout nebo pomyslně rozdělit prostor? Rostliny se stojany na květiny jsou k tomu přímo jako stvořené.

 

 

Rostliny patří nejenom na zahradu, ale i do interiéru naší domácnosti nebo kanceláře. Čistí ovzduší, slouží jako úžasná dekorace a vnáší do prostoru malý kousek přírody.

 

 

Květináče s rostlinami nejlépe vyniknou v otevřeném prostoru – na komodě, polici nebo speciálním stojanu na květiny. Vybrali jsme pro vás 8 nejprodávanějších kousků, které povýší krásu vašich rostlin a oživí každý kout v domě.