Zahradní umyvadlo se sifonem DEK9747

NOVAline banner

Zahradní umyvadlo se sifonem dek9747 je jedním z řešení, jak vyřešit u zahradního umyvadla i snadné napojení na běžný vodovodní odpad.

 

Všude tam, kde by stékající voda v zahradě působila rušivě, nebo by mohla způsobit poškození povrchu, na kterém je připevněno zahradní umyvadlo, můžeme použít výrobek litinové zahradní umyvadlo se sifonem dek9747.

 

zahradní umyvadlo plánek

Montáž zahradního umyvadla

 

Litinové zahradní umyvadlo obsahuje v balení samostatný sifon se záklopkou, štít zahradního umyvadla, výlevku i kryt sifonu, který napojení na odpad bezpečně ukryje pod litinový ozdobný kryt sifonu.

 

 

U tohoto typu zahradního umyvadla můžete použít samostatně výlevku. Pokud tedy potřebujete pouze pod stávající zahradní kohoutek umístit pouze výlevku pro mytí ovoce a zeleniny ze zahrádky, stačí pod zahradní kohoutek připevnit dvěmi šrouby s hmoždinkami zahradní výlevku, která vám takto může sloužit i samostatně.  Výlevku můžete doplnit i sifonem a pro napojení na běžný vodovodní řadkrytkou sifonu.

 

litinová zahradní výlevka se štítem

štít a výlevka zahradního umyvadla z litiny

 

zahradní umyvadlo komplet

litinové zahradní umyvadlo kompletní

 

retro umyvadlo

Zahradní umyvadla z litiny

 

 

Napojení zahradního umyvadla zvládne i kutil. Montáž je snadná a většina mužů si s montáží poradí svépomocí i bez pomoci instalatéra.

 

zahradní výlevka

výlevka zahradního umyvadla s krytkou sifonu

 

napojení na odpad zahradní umyvadlo

napojení sifonu (pachové zátky) na odpad, včetně krytky sifonu

 

hluboké zahradní umyvadlo

zahradní umyvadla v mnoha provedeních skladem

NOVAline banner
Tagy: