Nová kolekce vintage nábytku Sofie

Kategorie: Retro nábytek,

NOVAline banner

Bílá barva a jednoduché linie…záruka nadčasového bydlení

Nábytek je základem každého interiéru. Při jeho výběru zohledňujeme především funkčnost a vzhled. Je mnoho stylů bydlení, ze kterých si mnohdy není snadné vybrat. Jste-li zástupcem příjemných materiálů, jednoduchosti a decentních barev, kolekce Sofie Vás jistě okouzlí.

 

KOLEKCE SOFIE nově na e-shopu

►►►bit.ly/NABYTEK-SOFIE◄◄◄

 

kredenc

 

 

Pokud hledáte luxusní kousky nábytku do Vašeho domu či bytu, prohlédněte si zcela novou kolekci nábytku, který Vás okouzlí svým jednoduchým provedením v kombinaci s velmi příjemným barevným sladěním použitého materiálu.

 

Nábytek je tvořen masivní konstrukcí s bílým nátěrem, který je v kontrastu s dvířky a šuplíky ze dřeva s jemnou patinou. Strohé linie nábytku vůbec neubírají na kráse, naopak nechají vyniknout ozdobným úchytkám a celkovému velmi povedenému zpracování.

 

Jídelna nebo pracovna?

 

Kolekce je doplněna o dva typy stolů do kuchyní či samostatných jídelen. Bílé nohy a tmavá deska působí kontrastně a dotváří romantický venkovský styl.

Stůl má tvar obdélníku o rozměrech 80x77x130cm ,nebo tvar čtverce 80x77x80cm.

 

Jestliže už jídelní stůl máte, ale marně hledáte pracovní stůl, na kterém byste doháněli resty ze zaměstnání, nebojte se sáhnout po stole ve stylu vintage. I pracovna může ladit se zbytkem domu a Vy se můžete při práci cítit příjemně a útulně. Prostě jako doma.

 

jídelní stůl vintage

 

 

 

jídelní stůl 80x80cm

 

 

 

Kolekce je navržena tak, aby každý kus nábytku byl variabilní a snadno umístitelný do všech místností. Komody využijete nejenom v obývacím pokoji, ale i v ložnici jako úložný prostor pro oblečení. Menší skříňky mohou sloužit jako noční stolky nebo jako řešení úložného prostoru v malých místnostech.

 

komoda bílá

 

 

komoda malé šuplíčky

 

 

malá komoda

 

 

bílá skříňka

 

 

příborník vintage

 

Pohodlné obouvání a místo pro Vaše boty 

 

Hledáte-li kus nábytku, který se přizpůsobí Vašim potřebám, neměli byste přehlédnout tento krásný botník s lavicí.

 

Jednoduše můžete po přidání nástěnného věšáku či samostatných háčků na stěnu vytvořit věšákovou stěnu do předsíně.

 

botník s lavicí

 

 

 

Součástí kolekce Sofie jsou také dvě bílá zrcadla – malé a velké.

Velmi aktuální trend je umístění zrcadla nad komodu v předsíni. Tato kombinace působí vzdušně a lehce, vyhnete se tak těžkopádným předsíňovým stěnám, které zabírají spoustu místa.

Zrcadlo bude ozdobou každé ložnice či šatny a může se stát i součástí Vaší koupelny.

 

zrcadlo bílé

 

 

zrcadlo do ložnice

 

NOVAline banner
Tagy: