Zahradní lavice s úložným prostorem

Zahradní lavice s úložným prostorem určená pro vnitřní i venkovní umístění.   Kovové zahradní lavice, nebo dřevěné zahradní lavice? Jaký typ vybrat a podle čeho se rozhodnout?
      

Zahradní lavice z jasanového dřeva s lakem na povrchu. Odolá i vnějším vlivům v letním počasí. Na zimu je ale potřeba zahradní lavici zazimovat a umístit na suché místo, aby nedošlo ke zbytečnému poškození vlivem deformace dřeva.  Je potřeba mít na paměti uskladnění polštářů a ochranu bytového textilu umístěného v odkládacím prostoru.



Konzolový stolek NOVAline E0656

Konzolový stolek

 

Možná pojem konzolový stolek dávno znáte a možná ho teď vidíte poprvé. Co to je tedy za kousek nábytku? Konzolové stolky jsou velice praktické a zároveň stylové stolky, které se používají převážně v předsíních a chodbách. Díky užší ploše se totiž vejdou do menších nebo úzkých prostor jako jsou právě chodby a zaplní tak na první pohled nevyplnitelné místo.

 

Tyto konzolové stolky se někdy nazývají také odkládací, což přesně vystihuje jejich účel. Na konzolový stolek v předsíni můžete odkládat klíče, v ložnici knížky nebo šminky a v obýváku fotografie či květiny. Nejen, že hezky vypadají sami o sobě, doplněné o stylové dekorace (třeba svícny, lampy nebo sošky) budou dokonalým bytovým doplňkem.

 

V dnešním článku si představíme nejnovější přírůstky do naší kategorie konzolových stolků.



Noční stolky k posteli

Noční stolky

 

Noční stolky jsou úžasně praktickými společníky do ložnice. Kdo z nás nepotřebuje odložit mobilní telefon, budík nebo oblíbenou knihu, když se chystáme ke spánku? A nejen to – noční stolky se hodí i pro ty z nás, kteří noční stolky používají nejen jako odkládací místo, ale třeba jako skrýš pro deníky, noční mlsání v podobě čokolády nebo cennosti.

 

Noční stolky ale nemusí plnit pouze praktickou funkci – jsou také skvělou možností jak oživit a ozdobit interiér. Proto v naší nabídce najdete noční stolky ze dřeva, které jsou jemné a romantické, hodící se například do interiérů ve vintage či Provence stylu, a nebo noční stolky s kovovými nožkami, které jsou jako vystřižené z minimalistických Skandinávských chaloupek.

 

 



Zahradní lavice

Zahradní lavice pro vaše pohodlí

 

Kdo by nemiloval pobyt v přírodě, obzvlášť na zahradě? Hlavní ale je, cítit se na zahradě, terase či balkóně pohodlně a uvolněně. Ideálním společníkem pro vás tedy rozhoně bude zahradní nábytek, obzvlášť zahradní lavice či židle.

 

V naší nabídce najdete zahradní lavice v několika barvách i provedeních, například kovových nebo dřevěných, bílých nebo černých – zkrátka každý si určitě najde tu svoji vysněnou.

 

Zahradní lavice můžete umístit pod pergolu, na terasu nebo klidně mezi záhonky. Zahradní lavice vám umožní užít si chvíle venku v pohodlí a budou také skvělým a praktickým doplňkem při zahradních oslavách a grilovačkách.

 

 



Home office

Home office – práce v pohodlí domova či zahrady

 

Je pro vás home office novou situací a úplně nevíte, jak s ní naložíte? Jste už v režimu práce z domova zběhlí? Tak či tak je skvělým nápadem využít krásné a teplé počasí venku a zařídit si home office pod pergolou na zahradě.

 

Uvidíte, že se vám režim home office zalíbí! Práce na čerstvém vzduchu přinese nové nápady, zvýší produktivitu a zmírní stres z práce. Pokud nemáte na práci na zahradě dostatečné vybavení, nemusíte zoufat. V naší nabídce najdete originální a praktický zahradní nábytek, komody na vaše složky i osvětlení, když se vám home office protáhne do večerních hodin.

 



Nábytkové kování

Nábytkové kování v retro stylu.

 

Milovaná litina v různých tvarech a provedeních.  Nábytkové kování výklopné, madla, věšáky nebo kapsové úchytky.

Mnoho variant můžete vybírat mezi chalupářskými reto úchytkami