Aromalampy pro chvíle pohody

Kategorie: Vůně do bytu,

NOVAline banner

Aromalampy

Představte si klidné a útulné místo s úžasnou atmosférou, vaše oblíbená vůně se line vzduchem, světlo je tlumené a vy se konečně cítíte uvolnění. Jaké místo jste si představili? Aromalampy vám takové místo snadno vytvoří u vás doma. Vy se tak budete moci cítit uvolněně a v pohodě stále. No není to sen každého z nás?

 

Aromalampy jsou zkrátka všestranými společníky domácnosti. Po zapálení svíčky v aromalampě vznikne v bytě krásné teplé světlo, které vybízí k zastavení se po dlouhém dni. Hlavní funkcí aromalamp je ale uvolňující vůně, kterou vašemu domovu poskytují.

 

K aromalampám si můžete vybrat nepřeberné množství vonných vosků či esencí, které nalijete do vrchní části nádoby. Po chvíli čajová svíčka vosk či olejíček zahřeje a vy se můžete těšit na příjemnou vůni rozlínající se po celé vašem bytě.

 

 

 

 

Nabídka aromalamp je téměř tak široká jako nabídka vonných vosků a esencí do nich. Většina aromalamp je vyrobená z keramiky a dodává se v různých velikostech a provedeních.

 

Každou aromalampu můžeme rozdělit na spodní a vrchní část. Spodní část aromalampy slouží pro umístění klasické čajové svíčky, která přispívá romantické atmosféře a zároveň nahřívá vůni. Vrchní část, která má většinou tvar misky, slouží pro umístění vonných vosků a esencí. Vonné esence a olejíčky musíte naředit vodou, vonné vosky stačí umístit do misky a netrpělivě čekat na to, až po chvíli začnou vonět.

 

Keramická aromalampa

Keramická aromalampa v podobě kamen s konvičkou

 

Aromalampy jsou také skvělým způsobem, jak udělat radost vašim blízkým. Z aromalampy budou mít radost všichni milovníci krásných a praktických doplňků, které zkrášlují domov nejen na pohled. Voňavým dárkem nikdy neuděláte přešlap vedle.

 

Aromalampa

Aromalampa ve tvaru domečku v bílé barvě

 

Díky příjemné atmosféře, kterou aromalampy vytvářejí, přispívají k psychické pohodě a donutí člověka se na chvíli zastavit a užívat okamžiku. Větší využití najdou aromalampy samozřejmě ve večerních hodinách, kdy světlo svíčky hezky vynikne, přes den ale budou pěknou ozdobou interiéru.

 

Keramická aroma lampa

Aromalampa keramická v metalických odstínech

 

Aromalampy vám také pomohou v boji proti nepříjemnému zápachu v domácnosti. Pokud se například nemůžete dostatečně zbavit zápachu v kuchyni po smažení, aromalampy doplněné o voňavé esence vám pomohou alespoň částečně zápach potlačit.

 

Keramická aromalampa

Klasická keramická aromalampa na svíčku

 

 

Aromalampy nevyžadují náročnou údržbu, stačí čas od času vrchní nádobu na esence umýt vodou ve dřezu.

 

Může se stát, že se po nějaké době v zapálené aromalampě začne vosk či esence připalovat nebo převařovat. Tento jev je naprosto obvyklý a není třeba se ho lekat, stačí svíčku v lampě zhasnout, nechat tekutinu vychladnout (v případě oleje či esence více naředit vodou) a v klidu pokračovat ve spokojených chvílích strávených doma.

 

Keramické aroma lampy

Aromalampy z keramiky ve třech různých barevných odstínech

 

 

Aroma lampa na vosk

Aromalampa na vosk v modré barvě s ornamenty

 

 

Keramická aroma lampa

Bílá aromalampa v netradičním kulatém tvaru

 

 

Keramická aromalampa

Aromalampa keramická s ozdobnými ornamenty

 

Nechte se proto tímto článkem inspirovat, jaké možnosti aromalampy nabízejí a v případě, že se do aromalamp zamilujete stejně jako my se můžete podívat na další krásné kousky na našem e-shopu NOVAline.cz. Budeme se na vás těšit!

 

NOVAline banner
Tagy: