Čas dárků

Kategorie: Vánoční dárky,

NOVAline banner

Čas dárků

Na prahu adventu je jen krůček k svátkům, jež mnozí z nás považují v celém roce za ty NEJ. Vánoce. Magické slovo, za nímž se ukrývá to, co máme rádi. Dobré jídlo a hojnost. Sladké cukroví. Vůně stromku a svíček. Dárky.

 

Ať otevřeme jakýkoli časopis, ať vstoupíme do jakéhokoli obchodu  všude na nás Vánoce číhají. Všichni se nám snaží dobře poradit – kupte tohle, nebo naopak, nekupujte nic.

 

 

Vánoční zvoneček

Zvoneček v mnoha domácnostech oznamuje příchod Ježíška

 

Ale výsledek, ta neopakovatelná atmosféra, jež je v nás a kolem nás jen několik dní, to je jen na nás. Aby vás ale pravá vánoční atmosféra pohltila co nejvíce, obklopte se krásnými vánočními dekoracemi a doplňky, nebo vůní cukroví a perníčků naservírovaných na vánočních tácech a talířích. Uvidíte, že na takové Vánoce budete ještě dlouho vzpomínat.

 

Tác na cukroví

Andělé patří nejen ke Štědrému dni, ale k celým svátkům

 

 

Etažér

Domácí cukroví bude skvěle vypadat třeba na tomto nádherném etažéru

 

Každý jsme šťastný nějak jinak. Připravme si tedy Vánoce podle svého. Když budeme spokojení my, přenese se náš pocit jistě i na  naše okolí. Věřím že po letošním adventu nás všechny čekají krásné vánoční svátky. Pečlivě si doma navoďte kouzelnou atmosféru, ať už vyrobenými nebo koupenými dekoracemi.

 

A co nám vánočně může ozdobit byt? Třeba světléka a světelné řetězy, lucerničky, adventní kalendáře a věnce nebo milé sošky.

 

 

Vánoční dekorace

Soška zasněženého mužíčka navodí doma krásnou zimní atmosféru

 

Vánoční anděl

Věděli jste, že můžete zkombinovat sošku a světelnou dekoraci? Vyjde vám tento krásný LED anděl

 

Vánoční domeček

Vánoční domečky na svíčku dodají domovu tu pravou zimní atmosféru

NOVAline banner
Tagy: