Tipy na vánoční dárky – milé maličkosti i praktičtí pomocníci

Čas, který nám zbývá do Štědrého dne, se nezadržitelně krátí. Většinu dárků už jistě máme pořízených, či vyrobených, ale snad nikomu se občas nevyhne nakupování na poslední chvíli. Pokud je to letos právě váš případ, nabízíme vám pomocnou ruku v podobě tohoto článku. Je totiž napsán na míru právě pro ty z vás, kteří zrovna po něčem pátrají a potřebovali by trošku inspirace.



Andělé – něžná výzdoba nejen v čase vánočním

A máme tu prosinec se vším všudy. Z nebe padají vločky, mráz kreslí na okna a doba adventní pomalu všechny naladí na vánoční čas. Užíváme si pohodu s našimi nejbližšími, nejen doma v teple, ale i při výpravách do okouzlující zimní přírody. Doma však často trávíme více času, a tak se řada z nás věnuje jeho výzdobě. Možností, čím si svůj domov vyzdobit a zútulnit v předvánočním čase je celá řada. Od jednoduchého chvojí, přes věnce, svícny, svíčky, tematické ubrusy a obaly polštářků, až k nejrůznějším postavám symbolizujícím vánoční čas.

Právě jedné z tradičních vánočních postav je věnován tento článek. Je jí anděl. Tento oblíbený námět se zejména v čase Vánoc objevuje ve výzdobách mnoha rodin. A nejen to, najdou se mezi námi i tací, co andílky z nejrůznějších materiálů a mnoha velikostí dokonce sbírají.



Dárkový poukaz jako skvělý dárek na poslední chvíli

Dárkový poukaz

 

V čase předvánočního shonu, kdy běháme z obchodu do obchodu za vidinou toho nejepšího dárku pro naše blízké, se bohužel sem tam stane, že na pár drobností můžeme omylem zapomenout. Poté samozřejmě nastává panická hrůza z toho, kde teď budeme dárky na Vánoce shánět? Někteří dokonce vánoční inspiraci nechávají odvážně až na 23. prosince s nadějí, že na ně v obchodech ještě něco zbyde. Ale jak tyto situace efektivně vyřešit? V obou případech je skvělým řešením spolehnout se na dárkový poukaz.

 

Dárkový poukaz vložený do hezké obálky ozdobené stužkou mnohdy potěší mnohem víc než ponožky nebo trička koupená na poslední chvíli. V dnešním článku vám představíme, jaké možnosti s poukazy máte v NOVAline.

 



Zátky na víno, které oživí fádní dárek

Zátky na víno

 

Láhev vína je evergreenem vánočních i narozeninových dárků, obzvlášť pro přátele nebo kolegy. Kvalitní české nebo zahraniční víno rozhodně neurazí a potěší milovníky tohoto oblíbeného nápoje. Samotná lahev je ale lehce fádním dárkem, proto se nebojte dodat mu šmrnc pomocí malých, ale stylových doplňků.

 

Jedním z takových doplňků můžou být originální zátky na víno. Mnohdy se totiž při otevírání vína stává, že se korek zlomí nebo omylem vyhodí. Pak by ale dobré víno mohlo přijít vniveč. Máte-li ale v záloze náhradní zátku, může vám tak víno vydržet i na další večer.

 

Láhev doplněná o zátku s motivem zvířátka nebo postavičky se tak stane skvělým dárkem, který každý obdarovaný ocení za jeho originalitu. Dáte-li ji navíc do krásné tašky nebo dokonce truhličky, určitě nešlápnete vedle. Inspirujte se proto naším dnešním článkem a darujte víno už jen stylově!

 



Vánoční dárky pro děti

Dárky pro děti

 

Vánoční dárky pro děti se mnohdy můžou stát tím největším a nejzapeklitějším oříškem. Ježíšek už má sice na spoustě míst vánoční dopisy posbírané, pokud ale patříte mezi ty domácnosti, kde se ještě děti nerozhodly, pak vás jistě ještě čeká náročné a zdlouhavé vymýšlení. To se vám ovšem pokusíme dnešním článkem co nejvíce ulehčit.

 

Připravili jsme si pro vás článek s deseti tipy a nápady, co na Vánoce dětem nadělit, a třeba vám poslouží i jako inspirace na dárky pro dospělé, kteři v duši dětmi stále (nebo alespoň občas) zůstávají.

 



Vánoční dárky pro muže – 10 tipů jak udělat radost

Vánoční dárky pro muže

 

Vánoce jsou už téměř za dveřmi a s nimi přichází i vymýšlení a kupování dárků pro naše blízké. Někdy to ale může být pořádně zapeklitá záležitost, obzvlášť pokud jde o manžela, tatínka či kolegu. Co totiž dát člověku, který tvrdí, že všechno má a nic nepotřebuje?

 

Určitě nikdy nešlápnete vedle s lahvinkou dobrého vína nebo s výběrovou čokoládou. Pokud se ale chcete pustit do větších věcí a nevíte si rady, náš dnešní článek s tipy na vánoční dárky pro muže vás snad navede správným směrem.