Chalupářský nábytek

NOVAline banner

Rádi se víkend co víkend vzdalujete z města na venkov, na svou milovanou chatu či chalupu? Pak jistě hledáte vybavení, které Vám víkendové obydlí zútulní.

 

Pokud si zařídíte Váš druhý domov prakticky a zároveň stylově, chvíle v tomto příjemném prostředí Vás nakopnou energií do pracovních povinností, zrelaxujete tělo i mysl. A takovéto místo  jistě nevyměníte za žádnou luxusní dovolenou. Nebudete se Vám z něj chtít udělat ani krok!

 

Při zařizování venkovských interiérů je potřeba dbát na vhodně použité materiály. Vyřazený kovový stolek se skleněnou deskou raději prodejte v bazaru, na chalupu se nehodí. Raději volte přírodní materiály, u nábytku samozřejmě dřevo (nejlépe s krásnou patinou), dekorace z proutí, smaltu a keramiky. To vše společně vytváří jednotný celek s duší venkova.

 

1a4e31164582ee4b95cd37c53f935824

Chalupářský nábytek (pinterest.com)

 

 

Aby interiér působil čistě a sjednoceně, sáhněte po nábytku v chalupářském stylu, který však prostor neudusí svou velikostí a temnými barvami. Svěží venkovský interiér vykouzlíte vhodně zvolenými kusy nábytku ve světlých barvách v kombinaci s přírodními tóny dřeva. Zmíněná patina vůbec není na škodu, naopak dodá celému prostoru ještě větší šmrnc a omšelý vzhled, kterého se snažíme dosáhnout.

 

Kolekce nábytku NOVALINE je  jako stvořená pro výbavu chaty či chalupy, od předsíně až po ložnici. Nábytek máme skladem, pokud je však některý typ vyprodaný, do 7 dnů jej pro Vás stáhneme od výrobce. Brzy Vám tak může dělat radost a být součástí Vašeho vysněného domečku na venkově.

 

Konzolový stolek

Chalupářský nábytek – konzolový stolek NOVAline

 

 

Komoda bílá

Chalupářský nábytek – komoda NOVAline

 

 

Dřevěná lavice

Chalupářský nábytek – dřevěná lavice NOVAline

 

 

Police na talíře

Chalupářský nábytek – police na talíře

 

 

Polička do kuchyně

Chalupářský nábytek – polička do kuchyně

 

 

Věšáková stěna

Chalupářský nábytek – věšáková stěna

 

 

Dřevěná lavice

Chalupářský nábytek – dřevěná lavice do kuchyně / pod pergolu

 

Kuchyňská skříňka Provence

Chalupářský nábytek – kuchyňská skříňka

 

DOPRAVA NÁBYTKU

 

Rozměrný nábytek zasíláme v originálním balení bezpečně uložený na nevratné paletě. Po České republice přes PPL, na Slovensko dopravu zajišťuje DHL.sk. Cena za dopravu nábytku zůstává stejná jako za klasický balíček – tedy již od 89Kč / 4.90Eur. Můžete si tak být jistě, že Váš vysněný kousek dorazí v pořádku a včas. Na přesném termínu doručení se vždy individuálně dohodneme, aby pro Vás bylo převzetí zboží co nejpohodlnější.

NOVAline banner
Tagy: