Dekorace do restaurace

Kategorie: Retro dekorace,

NOVAline banner

První dojem je důležitý, platí to nejen u lidí, ale například i u interiérů restaurací, kaváren a hotelů. Zákazník po příchodu do Vašeho podniku vstřebává první dojmy a pocity z místa, a proto jistě chcete aby na něho prostor působil příjemně a uceleně.

 

Pokud se chcete lišit od konkurence, je potřeba vždy dělat něco jinak – lépe. Zařiďte své prostory k podnikání stylově, lidé ocení originalitu a nevšední styl. Cílem je, aby se u Vás zákazníci cítili dobře a rádi se k Vám vraceli.

 

Například hodiny by neměly chybět v žádném společenském prostoru. Zvolte jeden dominantní kousek a nechce vyniknout jeho krásnu. Ideální jsou XXL hodiny v několika různých provedeních.

 

nástěnné hodiny

hodiny

hodiny

 

Potěšte milovníky kvalitní a čerstvé kávy originálním obrazem nazvaným Průvodce kávy.  Na výběr je ze dvou variant – česká a anglická verze.

plakát

autor obrazu: www.davidsvetlik.com

 

Do restaurace jsou velmi oblíbené kvalitní jehly na špízy, které jsou poctivou prací českého kováře. Masové a sýrové špízy jsou v restauracích běžně na jídelním lístku. Jídlo naservírované na těchto jehlách však už tak tradiční nebude.

 

špízy

jehla na špíz

 

Tabulka s nápisem Restaurant neskrývá, k čemu vlastně slouží. Naopak, hrdě hlásí, že host vstupuje do restaurace. A aby zákazníci nebyli na pochybách, motiv kuchyňského příboru je v tom ujistí.

 

cedule do restaurace

 

Velmi praktické jsou přenosky s láhvemi, které jsou určené na dochucovadla. Díky nim si každý host může dochutit pokrm podle své chuti. Proutěné přenosky navíc hezky ozdobí stůl a pohodlně se přenáší.

 

Sůl a pepř je samozřejmost, olej a ocet nezbytnost. V jedné sadě můžete mít uložené všechno co je potřeba.

 

olej a ocet

sada olej a ocet

 

Již zmíněný první dojem je nejdůležitější ještě před vstupem do interiéru. Proto nezapomeňte na upravený vchod či předzahrádku.

 

Velmi netradiční stojan na květiny v podobě cyklistického kola upoutá pozornost všech návštěvníků.

 

stojan na kvetiny

NOVAline banner
Tagy: