Deštníky – naši nepostradatelní společníci v podzimních plískanicích

Kategorie: Deštníky, Podzim,

NOVAline banner

Podzim je tu v plné kráse! Kochání se proměnami přírody a procházky lesem oplývajícím nekonečnými barvami, však jsou ruku v ruce s dešťovými přeháňkami, které k podzimu prostě patří. Bez deštníku se zkrátka neobejdeme. Co třeba chvilkový splín z podzimní plískanice nerozehnat troškou barev? Ideálně vám k tomuto účelu poslouží právě veselý deštník.

V tomto článku se můžete těšit na širokou škálu deštníků, které máme v nabídce. Svůj kousek zde najde jistě každý. Vybírat můžete od klasických s kapkou barvy, přes deštníky s fotografickým potiskem, zajímavé plastové deštníky, využívající průhlednost, kouzelné deštníky s efektem měnících se barev, bezpečnostní s reflexními prvky, deštníky naučné, vtipné i netradiční a nakonec samozřejmě i deštníky dětské.

KLASICKÉ, PŘESTO VESELÉ

Když mluvíme o klasickém deštníku, většinou jde o jednobarevný, či s jemným vzorem. V naší nabídce najdete veselé barvy i zajímavé vzory, vhodné pro muže i ženy.

deštník
Světle modrý, kostkovaný deštník, vhodný pro pány. Může se pyšnit průměrem 120 centimetrů, takže nebude problém se pod něj schovat i ve dvou.
deštník holový
Veselý žlutá deštník s malými bílými puntíky, rozzáří i ten nejpochmurnější den. Díky svému průměru, který je také 120 cm, bude spolehlivým úkrytem před každým nečasem.
deštník
I když jej neustále zdobí kapky deště, před tím skutečným vás zaručeně ochrání. Díky modré barvě je vhodný i pro muže.
dámský deštník
Skutečný bonbónek pro dámy s romantickou duší! Která by odolala bílému deštníku s potiskem drobných růžových růžiček a zelených listů.
deštník
Potisk připomínající korunu listnatého stromu v různých odstínech zelené, který je nejen díky svému velkorysému průměru, který činí 120 cm, vhodným parťákem do deště pro ženy i muže.

FOTOGRAFICKÉ, NEJEN SE ZVÍŘÁTKY

Pestrost, řada motivů a okouzlující fotografie, to jsou hlavní přednosti deštníků v této kategorii. Naleznete zde motivy z přírody ať už z říše živočichů, či rostlin.

deštník
Podzimní atmosféru na vás doslova dýchne tento deštník s fotografiemi plodů, hub a listů, které právě v tomto období můžeme spatřit v lesích.
dámský deštník
Všichni milovníci motýlů ocení tento 120 centimetrů velký holový deštník, který má na sobě celkem šest fotografií našich nejznámějších motýlků.
deštník dámský
Rozkvetlou louku budete mít díky tomuto deštníku po roce. Při dešti se tak budete moci kochat fotografiemi celkem osmi květin.
velký deštník
Zvířátka kam se podíváš. Tentokrát ve stylové, černo bílé variaci! Pod tento rodinný deštník se hravě schovají i dva.

EFEKTNÍ PRŮHLEDNÉ

Pokud toužíte po deštníku, který vás nejen ochrání před deštěm, ale má i kapku magické schopnosti, zaměřte pozornost na tuto kategorii. Deštníky v ní jsou totiž opatřeny speciálním potiskem, který při styku s vodou začne měnit barvy. Z černo-bílého, kapky deště rázem vykouzlí deštník barevný. Nejen děti z něj budou nadšené.

Jako pod sprškou padajících listů se budete cítit pod tímto doslova podzimním deštníkem.
deštík
Nápadité řešení má rozhodně tento deštník, zřejmě určený pro amatérské astronomy. Noční obloha s mnoha souhvězdími je jeho hlavním lákadlem.
deštník průhledný
Záplava barevných motýlků vás obklopí vždy, když použijete tento deštník. Díky jeho průhlednosti budou vypadat, jakoby kolem vás létaly. Navíc přes průhlednou střechu budete lépe vidět na cestu.
holový deštník
Stínové divadlo, jehož scénou je noční les s několika jeleny je hlavním námětem tohoto deštníku. Ke krásnému potisku má navíc i více klenutou střechu, stylem připomínající deštníky z dob minulých.

REFLEXNÍ PRO VĚTŠÍ BEZPEČÍ

Designové deštníky s přidanou hodnotou, kterou je zvýšení vaší ochrany, jsou tyto s reflexním potiskem. Zvláště v pošmourném podzimním počasí, kdy stmívání přichází brzy a rychle, se viditelnost rapidně snižuje. Reflexní potisk na těchto deštnících zásadně zvýší vaši viditelnost pro okolí, zejména pro řidiče vozidel, se kterými se žádný chodec rozhodně střetnout nechce.

reflexní deštník
Hvězdičkový deštník ocení zejména dívky. Ty navíc, s jeho přispěním, budou při cestách ve větším bezpečí, díky tomu, že jsou reflexní.
reflexní deštník
I tento šedý krasavec se může pyšnit reflexním potiskem. Na jednotlivých dílech deštníku je totiž tímto způsobem natištěno v několika jazycích slovo ahoj.
deštník
Pro pravého milovníka psů je určen tento deštník s reflexním potiskem siluet jezevčíků a buldočků.

NEVŠEDNÍ S VTIPEM

Do této kategorie jsme zařadili deštníky pro každého, kdo má rád vtip a originalitu. Těmito vlastnostmi se totiž může chlubit každý z níže představených. Najdete zde netradiční tvary, zajímavé využití materiálu i vtipné detaily.

deštník zelený
Zavzpomínejte na letní dovolené u moře. Nejen zajímavým tvarem, ale i nevšedním potiskem je totiž tento deštník, který vypadá jako složený z banánových listů.
deštník
Kuk z trávy budete dělat vždy, pokud se na cestu vydáte s tímto deštníkem. Vtipně využívá průhlednosti materiálu.
deštník
S touto obří kopretinou nejen, že budete v suchu, navíc je vcelku jisté, že jím zaujmete své okolí. Opět se tento deštník liší zajímavým okrajem.
deštník skládací
Motiv plameňáka se těší velké oblibě zejména mezi dívkami a ženami. Růžový deštník s hlavou plameňáka místo rukojeti je opravdu netradiční a navíc jeho nositel bude v provozu dobře viditelný.

KRÁSNÉ A NAUČNÉ

Ten, kdo rád listuje atlasy přírody a je jejím obdivovatelem, se jistě shlédne v deštnících, které jsou potištěny nejen krásnými ilustracemi rostlin a živočichů, ale najdete na nich i jejich latinská jména.

deštník
Devět našich nejkrásnějších motýlů je námětem potisku tohoto velkého deštníku s průměrem 120 cm.
deštník
Houbaři tělem i duší budou nadšeni z tohoto deštníku. Krásné vyobrazení devíti druhů hub i s jejich latinskými názvy.
deštník
A co takhle ptáčci? Pokud patříte k těm, kteří tyto drobné akrobaty nebes obdivují, může vás zaujmout právě tento deštník s realistickým zobrazením osmi druhů.

PRO DĚTI

Ani na menší, dětské deštníky jsme samozřejmě nezapomněli. Tvoří poslední kategorii, která má nejen vhodné, tedy menší rozměry, ale také pestré barvy, krásné fotografie a vtipná provedení. Vyberou si jistě holčičky i kluci.

dětský deštník
Roztomilý potisk s běžícími štěňátky dalmatina který zdobí tento deštník menších rozměrů, potěší takřka každé dítko.
deštník dětský
Pro změnu, kočičkový dětský deštník. Zejména holčičky z něj budou mít velkou radost. Jeho průměr je 71 cm.
deštník žlutý.
Za deště jako pod hladinou! Výrazně žlutý dětský deštník se čtyřmi okny na každé straně, napodobuje svým potiskem ponorku.
dětský deštník
Stejný nápad, ale jiný námět má tento kousek. Místo ponorky je inspirován letadlem.
dětský deštník plameňák
Nakonec ještě jeden plameňák pro malé parádnice. Nejen v růžové barvě s hlavou místo rukojeti, tentokrát má navíc i volán a nožičky.

Nějaký ten deštník se jistě hodí mít vždy po ruce. Ty v pestrém, vtipném a netradičním provedení navíc dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Deštivý den tak rázem nebude až tak pošmourný s barevným parťákem v podobě krásného deštníku.

deštník

NOVAline banner
Tagy: