DIY prázdninové odpoledne, aneb jak zabavit děti

NOVAline banner

Tak včera nám tady na jižní Moravě na chvilku vykouklo sluníčko a dnes se opět zatáhlo a rozpršelo se. No co se dá dělat. I tohle počasí k létu prostě patří. Nezbývá nám tedy nic jiného, než zůstat doma a přemýšlet nad tím, jakou zábavu vymyslet pro naše děti, které se šííííleně nudí 🙂 Tvoření s dětmi DIY může být zábavné a navíc si děti vytvoří výrobky, které budou následně používat …

DIY – tvoření s dětmi


Máme pro vás tip, ze kterého budou vaše ratolesti nadšené. Což takhle vyrobit si vlastní deštník? Skvělý nápad jak zabít čas a hlavně odvést pozornost dětí od lotrovin, které nám doma páchají. Holky si můžou vybarvit deštník s kočkami nebo ptáčky, kluci zase s pejsky nebo naopak. Ke každému deštníku dostanou fixy, takže my se už o nic nemusíme starat. 

tvoření s dětmi


Takže všichnííí … šup do holínek, každý s vlastnoručně vymalovaným deštníkem vyběhněte do deště …

tvoření s dětmi deštník s pejsky

S dětmi můžete vytvořit i další výrobky, jako jsou domečky pro motýly, včely a hmyz, nebo i ptačí hnízdící budky, které si následně zavěsíte v zahradě.

Dalším typem pro vlastní tvoření s dětmi je výroba rohožek z kokosového vlákna. Jedná se o kvalitní vysoké rohožky, které jsou plně funkční a efektivně čistí i rýhy v podrážkách zimních bot.

Tyto rohožky si můžete vyzdobit veselými motivy, popisným číslem domu, než vlastní název, třeba rodiny.

Pokud si nebudete jisti s konkrétní výběrem, rádi vám pomůžeme na naši infolince a třeba společně nalezneme novou inspiraci pro vlastní tvoření s dětmi a jak děti (pro rodině v nekonečném období letních prázdnin …) zabavit a současně vytvořit praktický vlastní výrobek.

Infolinka po-pá 8:00 – 16:00 / +420 734 322 587

tvoření s dětmi o letních prázdninách
https://www.novaline.cz/vyhledat/tvoření%20s%20dětmi

NOVAline banner
Tagy: