Fotorámeček jako krásný dárek i stylová dekorace

Kategorie: Dekorace na zeď,

NOVAline banner

Fotorámeček

 

Fotky nás životem provází už pěknou řádku let. Pomáhají nám uchovat si a zapamatovat důležité a krásné momenty, které máme občas tendenci na čas vypouštět z hlavy. Když se pak vrátíte k fotkám z mládí, z rodinných oslav nebo promocí, můžete se přenést v čase zpět a tyto chvíle i s pocity můžete alespoň na vteřinku prožít znovu. Fotografie v dnešní době v bezpečí uchovávají převážně počítače, vyznavačům tradičních způsobů ale jistě stále poslouží hezké fotoalbum a nebo fotorámeček, který vám dovolí mít fotky stále na očích.

 

Fotorámeček je ale velice důmyslný doplněk do bytu. Nejen, že si jej můžete pomocí fotky sami dotvořit k obrazu svému, navíc se sám o sobě může stát krásnou bytovou dekorací. Stačí, když místo obyčejných černých nebo bílých rámečků sáhnete po těch se vzorem nebo s barevnými prvky. Právě tyto rámečky na fotky si dnes představíme.

 

 

Fotorámeček

 

V mnoha lifestylových magazínech v dnešní době objevíte podobné fotografie jako jsou tyto – obývací pokoj nebo ložnice se stěnou ozdobenou rámečky různých velikostí a barev. A není divu! Fotografie a obrazy na stěně můžete ladit do barevných odstínů, které vám v interiéru dominují a finální výsledek je tak jen a pouze na vás. Tento trend vám tedy umožňuje být trošku kreativní a zahrát si tak alespoň na chvíli na bytového designéra.

 

Fotorámečky

V moderním interiéru můžou být fotorámečky na zdi dominantou obývacího pokoje

 

 

Fotorámeček

Stylová je kombinace mnoha různých rámečků, odlišných ve velikosti i materiálu

 

Po jakých fotorámečcích tedy sáhnout?

 

Klasické fotorámečky

 

V dřívějších dobách byly na výběr pouze dřevěné rámečky s obyčejným okrajem nebo dokonce paspartové rámy bez okrajů. I přes to, že tyto rámečky se hodí všude a určitě nikdy nevyjdou z módy, můžete si v interiéru dopřát větší “odvaz”. Stěnu v obývacím pokoji nebo v ložnici můžete oživit dřevěnými fotorámečky s motivem, ornamenty nebo s barevnými prvky.

 

Fotorámeček

Dřevěný rámeček na fotografie 10 x 15 cm

 

 

Rámeček na fotky

Dělený foto rámeček na fotografii 10 x 15 cm

 

 

Rámečky

Roztomilý rámeček na fotografie 9 x 13 cm

 

 

Rámečky na foto

Béžový rámeček na foto 10 x 15 cm

 

 

Rámečky na fotografie

Stylové fotorámečky s motivem cihel; větší na fotky 10 x 15 cm, menší na7 x 10 cm

 

 

Fotorámeček

Vintage rámeček s ornamenty na foto 10 x 15 cm

 

Další varianty

 

Klasický fotorámeček na jednu fotku ale samozřejmě není jedinou možností, jak si doma vystavit svoje oblíbené momenty nebo osoby. Existují totiž rámy nebo kovové dekorace, díky kterým budete mít na jednom místě fotografií daleko více.

 

Rámeček na 3 fotky je ideální například do předsíně nebo kuchyně. Pod rámečky je totiž klasická tabule na křídu, na kterou si s partnerem nebo ostatními členy domácnosti můžete psát hezké vzkazy nebo nákupní seznam.

 

Fotorámečky na více fotek

Stylový rámeček kombinovaný s tabulí na psaní vzkazů

 

Rám primárně určený na zrcadlo může skvěle posloužit i jako stylový rám na fotografie. A jak toho docílit? Stačí, když si jedno volné odpoledne vyhradíte na kreativní tvoření. Mezi obě strany  rámu natáhněte provázek nebo drátek. Konce můžete přilepit tavnou pistolí nebo přibít hřebíčkem. Potom už jen koupíte malé kolíčky, vytisknete fotky a rázem máte naprosto kouzelnou a navíc osobní dekoraci na zeď!

 

Dřevěný rám

Rám určený na zrcadlo poslouží i na fotografie

 

Další stylovou variantou klasických rámečků jsou nástěnné kovové dekorace, které umožňují připnutí fotek, vzkazů nebo pohledů. Dekorace sama o sobě dokáže krásně oživit interiér, po přidání fotografií doslova nabírá další rozměr. Stylové kolo nebo strom života – takový dárek jistě potěší úplně každého.

 

Nástěnka na fotky

Stylová nástěnka na fotky s motivem kola

 

 

Kovová dekorace na zeď

Strom života bude nádhernou nástěnnou dekorací sám o sobě i s fotkami

 

Hledáte dárek pro někoho blízkého, nebo si chcete udělat radost novými drobnými dekoracemi do bytu? Fotorámeček bude skvělá volba. Nechte si kvalitně vytisknout svoji oblíbenou fotografii a uvidíte, jakou vám bude dělat radost.

 

Fotorámeček

NOVAline banner
Tagy: