Goose Creek – doba hoření

NOVAline banner

Velké vonné svíčky – 0, 68kg Goose Creek mají dlouhou dobu hoření (až 150 hodin), 2 knoty z bavlny (hoření je pak čistější a intenzivnější než s knotem jedním) a opravdu širokou škálu neuvěřitelných vůní. Vyrábí se z prémiového parafínu prosyceného voňavými esenciálními oleji, který se při hoření roztaví po celé hladině a tím zaručí rychlé provonění velkých prostorů. Doba hoření je až 150 hodin.

 

Střední vonné svíčky – 0, 45 kg  Goose Creek mají dlouhou dobu hoření až 90 hodin.  Svíčka má dva knoty z bavlny , které rovnoměrně zahřívají vosk (hoření je pak čistější a intenzivnější než s knotem jedním) a opravdu širokou škálu neuvěřitelných vůní.

 

Doporučuje se max. doba jednoho hoření 3,5 hodin. Příjemná intenzivní vůně je cítit ještě dlouho po zahašení plamínků a po celou dobu chladnutí svíčky. Vyrábí se z prémiového parafínu prosyceného voňavými esenciálními oleji, který se při hoření roztaví po celé hladině a tím zaručí rychlé provonění velkých prostorů.

 

goose creek

Svíčka Goose Creek

 

Malé čajové vonné svíčky Goose Creek Vás překvapí svou intenzivní a dlouhotrvající vůní, která se bude příjemně linout Vaším domovem. Nemusíte se bát klasických, již ,,ohraných´´ vůní. Svíčky Goose Creek nabízejí neuvěřitelné množství naprosto věrných vůní a lákavých kombinací. Jsou vyrobeny z bezpečných surovin, bez škodlivin a chemikálií. Dárkové balení obsahuje 12 kusů čajových svíček Goose Creek. Každá s dobou hoření 4-6 hodin.

 

goose

Čajové svíčky Goose Creek v mnoha exotických vůních

 

Čajové svíčky 42g Goose Creek jsou čtyřikrát vetší než klasické čajové svíčky. Jejich intenzivní vůně Vám tak doma vydrží čtyřikrát déle. Jsou ideální náhradou za čajové svíčky například do koupelen, ložnic nebo si můžete svojí oblíbenou vůni přibalit s sebou na cesty. Čajové svíčky s dobou hoření 10-16 hodin s ohledem na okolní teplotu.

 

vonný vosk

Vonné vosky Goose Creek

Francouzský venkov a styl Provance

Venkovská poklidná atmosféra stylu Provance

 

 

Vonné vosky do aroma lampy Goose Creek jsou skvělou volbou pro ty z Vás, kteří si přejí intenzivně, ale přesto bezpečně provonět celý svůj domov nebo velké prostory. Stačí umístit kostičku vosku nad plamen na vrch Vaší aromalampy a pak si už můžete začít užívat své oblíbené vůně.  Doba hoření u tohoto typu vosků je 50-80 hodin.

 

goose

Vonné vosky Goose Creek. Jední se o celkem 6 úlomků vosku.

NOVAline banner
Tagy: