Dávkovače mýdla a dezinfekce

Dávkovače mýdla a dezinfekce

 

Zvlášť v posledních týdnech se naše spotřeba mýdla (hlavně toho tekutého) a dezinfekce na ruce zvýšila oproti průměru několikanásobně. Hygiena je na prvním místě, ale zásoby mnohdy rychle dochází. Díky dávkovači mýdla či dezinfekce ale nemusíte zoufat. V obchodě nebo přes internet si tak můžete objednat velké balení prostředků, které do dávkovače mýdla můžete jednoduše dolívat.

 

Dávkovače mýdla či dezinfekce jsou navíc hezkými a stylovými doplňky do koupelny nebo kuchyně. Nechte se v následujícím článku inspirovat některými kousky dávkovačů mýdla z naší nabídky.

 



Goose Creek – doba hoření

Velké vonné svíčky – 0, 68kg Goose Creek mají dlouhou dobu hoření (až 150 hodin), 2 knoty z bavlny (hoření je pak čistější a intenzivnější než s knotem jedním) a opravdu širokou škálu neuvěřitelných vůní. Vyrábí se z prémiového parafínu prosyceného voňavými esenciálními oleji, který se při hoření roztaví po celé hladině a tím zaručí rychlé provonění velkých prostorů. Doba hoření je až 150 hodin.

 

Střední vonné svíčky – 0, 45 kg  Goose Creek mají



Zrcadlo do koupelny

Kategorie: Koupelna,

Prostřednictvím dřevěného rámu na zrcadlo můžete vnést do místnosti dotek přírody, který místnost vždycky zútulní.  Nápaditý rám může upoutat pozornost již při vstupu do místnosti.

 

Jako dekorace můžete použít například šnečí ulity, kamínky z výletů, nebo skořápky ořechů.



Jak zařídit koupelnu na chalupě

Kategorie: Koupelna,

Kdo tráví většinu léta na chalupě, chce se tam cítit jako doma. A to nejde bez pořádné koupelny se všemi nezbytnostmi, které umožňují užít se každodenní relax naplno.

 

Léto sice ještě nekončí, ale vy už jste určitě zjistili, co Vám v té Vaší koupelně chybí. Je to snad věšák na toaletní papír, šikovná mýdlenka, nebo háčky na ručníky?



Rekonstrukce koupelny ve venkovském stylu

Rekonstrukce koupelny je ve většině případů časově a finančně náročná. Nemusí tomu tak však být vždy. Pokud nehodláte měnit dispozice prostoru, ale chcete pouze koupelnu oživit a dodat jí šmrnc, postačí mnohdy dobrý nápad a nová koupelna je na světě.

 

Designérka Lucie Volfová si se zadaným úkolem majitelů hravě poradila a s výsledkem myslíme může být nad míru spokojená.