Green Gate Alice – v říši stolního nádobí pastelových barev

NOVAline banner

Dánská značka Green Gate je oblíbená po celém světě a její výrobky, které zahrnují bytové doplňky, kuchyňské vybavení a nejrůznější dekorace, v sobě snoubí hravý skandinávský styl, kombinující venkovské tradice s moderním stylem života, obohacené o okouzlující škálu barev.

Kolekce stolního nádobí Green Gate Alice se vyznačuje kombinací pohádkových pastelových barev na vnější straně a smetanové glazury uvnitř. Navozují útulnou atmosféru ve spojení s jedinečným vroubkovaným plošným vzorem s obloučky a jemným perličkovým lemem u okraje, jenž je originálně zdobí. Nesmíme však zapomenout ani na funkčnost, která z těchto šperků mezi servírovacím nádobím, dělá spolehlivé pomocníky.

Každá romantická duše se bude jistě, nad stolním nádobím Green Gate Alice, rozplývat. Největší výhodou je skutečnost, že jednotlivé kousky lze spolu volně kombinovat a vytvořit si tak vlastní sadu.

V kolekci najdete salátové mísy, misky, talíře, džbánky, hrnky, cukřenky, solničku s pepřenkou i stojánky na vajíčka. Prohlédněte si celou nabídku a pusťte se do kombinování, fantazii se meze nekladou!

Příprava

V repertoáru Green Garden Alice jsou krásné salátové mísy, které však lze použít i na přípravu pokrmů. Proč se, třeba při pečení koláče, netěšit takovou elegancí. Salátové mísy mají nejen vroubkovaný vnější povrch, navíc je jejich okraj zvlněný, tím jsou ještě kouzelnější. Vybírat samozřejmě můžete z různých barev a velikostí.

Green Gate Alice
Světle modrá salátová mísa, která je tou největší, má průměr 26 cm. Využít ji můžete nejen na servírování, ale i přípravu pokrmů. Skvěle v ní bude kynout i těsto.
Green Gate Alice salátová mísa
Nejmenší, ze tří velikostí, je tato světle zelená salátová mísa, jejíž průmět je 19 cm.
Světle růžová salátová mísa Green Gate Alice
Světle růžová salátová mísa Green Gate Alice má střední velikost o průměru 24 cm.

Servírování

Prostřená tabule s nádobím z kolekce Alice bude k nakousnutí. Pastelové tony k sobě krásně ladí, takže jednotlivé kousky můžete zcela volně kombinovat. Pokud však toužíte po servisu v jedné barvě, není to problém!

Talíř mělký Green Gate Alice
Talíře mají také na svém povrchu charakteristické vroubkování s obloučky a tečkami. Barevný proužek zdobí jejich okraj, průměr talíře je 27 cm.
Latte hrnek
Hrneček na latte má průměr 9,5 cm a je vysoký 9 cm. Padne do ruky jako ulitý a vaše oblíbená káva v něm bude chutnat ještě lépe!
stojánek na vajíčko Alice světle růžový
S láskou přichystanou snídani snadno vyšperkujete krásným stojánkem na vajíčko. S hrnečkem na latte tvoří přímo dokonalou dvojici.
světle modrá miska Alice
Jogurt na snídani, salát k obědu nebo oříšky na večerní mlsání, můžete dát do této krásné, světle modré misky. Velká je tak akorát, její průměr je 13 cm.
Džbánek Alice světle růžový
Světle růžový džbánek Alice, s výškou 17 cm, má řadu využití. Vhodný je nejen na čaj, kávu, džus, či jiné nápoje, využít jej můžete i jako krásný stojánek na vařečky, který bude krášlit vaši kuchyňskou linku. Nebo klidně i jako vázu na živé i sušené květiny.

Nepostradatelné

Nezapomeňte ani na nezbytnosti, které by rozhodně měly být u oběda, odpolední kávy i večeře. Solnička a pepřenka i cukřenka s pokličkou nesmí chybět v žádné domácnosti. Tyhle kousky od Green Gate jsou funkční i krásné.

Solnička a pepřenka Alice světle růžová
Pěkný set solničky a pepřenky v lákavém světle růžovém provedení, máme i ve světle modré variantě.
světle modrá cukřenka Alice značky Green Gate
Světle modrá cukřenka Alice s praktickou pokličkou, uchová toto sladidlo v suchu a bezpečí opravdu stylově.

Pastelové tóny, jemné reliéfní zdobení a krásné tvary stolního nádobí Green Gate Alice, zapadnou do každého útulného domova a udělají jej ještě hřejivější.

Green Gate Alice

NOVAline banner
Tagy: