Green Gate Alice – v říši stolního nádobí pastelových barev

Dánská značka Green Gate je oblíbená po celém světě a její výrobky, které zahrnují bytové doplňky, kuchyňské vybavení a nejrůznější dekorace, v sobě snoubí hravý skandinávský styl, kombinující venkovské tradice s moderním stylem života, obohacené o okouzlující škálu barev.



Propadněte zdravému trendu kvašení zeleniny

Kvašená zelenina

 

Po dlouhé zimě se na jaře začíná vše probouzet. Nemluvíme ale pouze o přírodě, i my lidé máme najednou více energie, a snažíme se každou volnou chvilku strávit na sluníčku. Pokud vám ale energie stále chybí, možná vaše tělo postrádá některé důležité vitamíny. Aby člověk zůstal fit, obzvlášť v dnešní době, je nejlepší a asi nejjednodušší začít u našeho jídla na talíři. Vedle čerstvého ovoce a zeleniny pomohou také kvalitní ryby nebo luštěniny. Potřebujete-li ale opravdu “nakopnout” doporučujeme nakládanou nebo dokonce kvašenou zeleninu.

 

Nakládaná a kvašená zelenina jsou přímo vitamínovou bombou. Kvašené zelí určitě každý z vás zná, zřejmě i jeho benefity, ale věděli jste, že nakládat a kvasit můžete prakticky každý druh zeleniny? Přesně o tom si v dnešním článku řekneme, společně s tím, jak se vám při kvašení bude hodit nádoba na kvašení a praktické skleněné dózy na potraviny.

 



Dózy na potraviny pomohou zorganizovat domácnost

Dózy na potraviny

 

Ať už se chcete pustit do generálního lednového úklidu, rekonstruujete kuchyň nebo zkrátka děláte pořádek, organizace a systém jsou v domácnosti potřeba. A obzvlášť v kuchyni! Mnohdy je ale těžké všechny sáčky od koření, mouky a těstovin dát všechny dohromady. Dózy na potraviny vám pomohou šuplíky a poličky zorganizovat tak, že všechny potřebné potraviny, koření a další ingredience budou mít své místo.

 

A jaké dózy na potraviny jsou v domácnosti nejvhodnější? Na výběr máte dózy plechové, keramické nebo skleněné a všechny se do domácnosti perfektně hodí. Pojďte se s námi tedy podívat, jak si uspořádat a zároveň ozdobit domácnost.

 



Velký hrnek pro velkou žízeň

Velké hrnky

 

Ať už v létě nebo v zimě, hrnek oblíbeného čaje, kávy nebo kakaa vždycky přijde vhod. Navíc je ranní káva nebo čaj o páté krásným rituálem, kdy si můžeme dopřát klid a chvíle pouze pro sebe. Máte už ale velký hrnek, z kterého si můžete váš oblíbený nápoj pořádně vychutnat?

 

Velké hrnky nebudou ale pouze ozdobou vaší kuchyně. Hrnky jsou jedním z nejvděčnějších způsobů, jak obdarovat vaše přátele a rodinu, ať už na Vánoce, narozeniny nebo jen tak pro radost. Nechte se proto inspirovat hrníčky z tohoto článku a třeba najdete ten svůj vysněný.

 



COSTA NOVA BEJA

Costa Nova – kolekce BEJA.

Venkovský vzhled ručně vyráběné kameniny.

 

Portugalská firma COSTA NOVA vyrábí ručním způsobem nádobí z kameniny. Výroba je ale vybavena nejmodernější technologií při vypalování a vytváření glasury.

 

Na nádobí jsou i patrné prohlubně od prstů hrnčířů.  Ruční výroba – nádobí s vysokou a dlouhodobou hodnotou.

 

Přesvěčte se o kvalitě nádobí od Costa Novy. Začněte třeba hrníčkem na kávu. Rázem si ji zamilujete a budete ji muset mít doma kompletní …

 

Stáhněte si katalog zde >>> KATALOG COSTA NOVA BEJA



Costa Nova … podlehnete?

Hledáte způsob, jak oživit kuchyni a každý den si užívat krásně prostřený stůl? Není nic jednoduššího, než se nechat zlákat překrásnou portugalskou kameninou z městečka Costa Nova.

Kolekce vás nadchne svou elegancí, jednoduchými tvary, ale především svou úžasnou tyrkysovou barvou, která vám pokaždé připomene dovolenou u moře.