Grilovací jehly na špízy

NOVAline banner

Grilovací jehly na špízy

 

Grilování je asi jednou z nejoblíbenějších letních kratochvílí. A není divu, ať už grilujete pouze s rodinou nebo i s přáteli, vždycky jde o krásné společné chvíle plné dobrého jídla, pití a zábavy. Zahradní BBQ párty jsou ale dost omezené počasím a ročním obdobím – většinou můžeme začít v červnu a skončit už koncem září. Pokud ale máte pergolu či krytý altánek, můžete si takovou grilovačku uspořádat i v chladnějším, méně přívětivém počasí. Stačí gril nebo přenosné ohniště s roštem přesunout pod stříšku venku a rozpálit uhlíky.

 

Pokud ale možnost grilovat venku nemáte, nemusíte zoufat. Máte chuť na křehké špízy z grilu, ale nevíte jak na ně? Grilovací jehly na špízy z kvalitního materiálu od českých kovářů vám navodí atmosféru letního grilování i doma u trouby. Stačí na ně všechny vaše oblíbené ingredience, zabalit do alobalu, dát na pečící papír nebo podložku a za půl hodinky už si můžete pochutnat. Pojďte se s námi podívat na všechny jehly z naší nabídky.

 

 

Grilovací jehly na špízy

 

Grilovací jehly

 

Grilovací jehly na špízy můžete využít v létě na grilu i v zimě v troubě nebo dokonce na pánvičce. Oproti obyčejným špejlím jsou i šetrné k prostředí – nevyhodíte je hned po jednom použití, ale díky kvalitně odvedené kovářské práci vám vydrží dlouhá léta.

 

Jehly si můžete vybrat ve dvou variantách – obyčejné, leč praktické nerezové jehly dlouhé 32 cm, na které se vám pohodlně vejdou ingredience na jeden špíz. Druhou variantou jsou řemeslné jehly s ozdobným kováním na rukojeti, díky které se budou dobře držet. Oba typy mají na konci očko, za které je můžete zavěsit například u grilu nebo doma v kuchyni.

 

Grilovací jehla

Jednoduché jehly na špíz můžete použít i v troubě

 

 

Jehla na gril

Ručně kované jehly potěší i na pohled

 

 

Jehly na gril

Jehly vám poslouží velice dlouho – jde totiž o kvalitní český výrobek

 

Grilovací jehly na špízy

Grilovací jehly na špízy využijete na každém roštu, ať už v troubě, na grilu, na ohništi nebo v udírně

 

Špízy

 

Špízy jsou velice vděčným jídlem – příprava nezabere mnoho času, výsledek je hotový během třičtvrtě hodiny a navíc je velice chutný. Na špejle nebo jehly můžete dát všechny své oblíbené věci. Milovníci masa můžou zvolit klasickou kombinaci vepřového masa, kvalitní klobásky, sýra, papriky a cibule. Vegetariáni si pochutnají na špízech z žampionů, cukety, tofu nebo sýru Halloumi a s bylinkovým dipem. Když je vše navíc naservírováno na ozdobných talířích a tácech, můžou se špízy stát hitem nedělního oběda nebo zahradní oslavy.

 

jehly na špízy

Grilovací jehla na špízy – české umělecké kovářství

 

 

 

grilovací jehla na špízy

Jehla na špízy

 

 

jehly na spiz

Jehly na špíz

 

Tip na závěr: aby si špízy zachovaly šťávu a byly krásně měkoučké, nechte je po celou dobu zabalené v alobalu.

 

Grilovací jehly na špízy

NOVAline banner
Tagy: