Grilovací jehly na špízy

Grilovací jehly na špízy

 

Grilování je asi jednou z nejoblíbenějších letních kratochvílí. A není divu, ať už grilujete pouze s rodinou nebo i s přáteli, vždycky jde o krásné společné chvíle plné dobrého jídla, pití a zábavy. Zahradní BBQ párty jsou ale dost omezené počasím a ročním obdobím – většinou můžeme začít v červnu a skončit už koncem září. Pokud ale máte pergolu či krytý altánek, můžete si takovou grilovačku uspořádat i v chladnějším, méně přívětivém počasí. Stačí gril nebo přenosné ohniště s roštem přesunout pod stříšku venku a rozpálit uhlíky.

 

Pokud ale možnost grilovat venku nemáte, nemusíte zoufat. Máte chuť na křehké špízy z grilu, ale nevíte jak na ně? Grilovací jehly na špízy z kvalitního materiálu od českých kovářů vám navodí atmosféru letního grilování i doma u trouby. Stačí na ně všechny vaše oblíbené ingredience, zabalit do alobalu, dát na pečící papír nebo podložku a za půl hodinky už si můžete pochutnat. Pojďte se s námi podívat na všechny jehly z naší nabídky.

 



Zvon do zvoničky – správná montáž a údržba

Zvon do zvoničky pro chatové nebo zahrádkářské osady, do zvoniček na návsích vesnic a pod.

Zvon do zvoničky 35 cm dek1618-B můžete připevnit do zvoničky dvěma způsoby, které podrobně popíšeme.

Nejprve se podíváme na samotný výrobek, který je v originální krabici proložen bezpečnostními prvky, které brání jejich poškození během přepravy. Jednotlivé díly jsou od sebe odděleny a tak můžeme zvony do zvoniček doručit do druhého dne v celé české i slovenské republice.

Balení obsahuje samotný litinový zvon, který je na svém povrchu nestejnoměrný ve svých vrstvách. (viz. viditelné čáry na nákresu tohoto výrobku níže. Zpracování je originální a vytváří ještě přirozenější vzhled starých kovářských výrobků.

Držák zvonu do zvoničky je stejně jako zvon, vyrobený z jednoho kusu odlitku litiny a již obsahuje z výroby dva otvory pro bezpečné a pevné připevnění ke dřevěnému rafnu, či trámu střešní konstrukce.



Nábytkové kování

Nábytkové kování v retro stylu.

 

Milovaná litina v různých tvarech a provedeních.  Nábytkové kování výklopné, madla, věšáky nebo kapsové úchytky.

Mnoho variant můžete vybírat mezi chalupářskými reto úchytkami



České kovářské výrobky

Krásná zahrada bývá oázou klidu, kde se dá odpočívat a vychutnávat krásu a vůni květin a uklidňovat se zelení. Do takové zahrady patří i litinové a kovové výrobky, které vydrží opravdu dlouho na rozdíl od květů a o které se nemusíme až tak starat. Jsou to pomůcky k zalévání, k měření času nebo jen tak na okrasu. Umělecké kovářství má k dekoracím a doplňkům na zahradu velice blízko.