Industriální styl bydlení

Kategorie: Industriální styl,

NOVAline banner

Odlesky kovu, přiznané cihly, beton, dřevěné trámy … přesně tak vypadá bydlení v industriálním stylu, které je momentálně velmi oblíbené.

 

Pokud milujete velké otevřené prostory, přiznané materiály a prostředí továrních hal, je tento styl bydlení pro Vás jako stvořený. Interiéry mnohdy působí stroze, ale nemyslete si. Každý kousek je promyšlený do nejmenšího detailu. Díky velkému množství kovu může bydlení působit chladně a neútulně.Pokud chcete tento styl promítnou do svého domova, je zapotřebí pohrát si s doplňky, které celý prostor sjednotí a zútulní.

 

industriální styl

Industriální styl bydlení (foto Pinterest.com)

 

 

K průmyslovému designu jednoznačně patří plechové cedule, velké nástěnné hodiny, truhly a kufry všech velikostí a tvarů a významným prvkem je samozřejmě osvětlení. Nejenom centrální, ale především zajímavé a netradiční stolní i stojací lampy dodají bydlení ten správný “industriální šmrnc”.

 

industriální styl

Industriální styl bydlení (foto Pinterest.com) … Konferenční stolek na kolech je opravdu originálním doplňkem, který poutá pozornost.

 

 

Nábytek by měl vypadat, že toho má hodně za sebou. To však neznamená, že se obklopíte “starým haraburdím”, které bude sice zajímavé na pohled, ale pro každodenní život nepoužitelné. Sáhněte raději po zajímavých designových kouscích, které svůj opotřebovaný vzhled pouze předstírají.

 

industriální styl

Industriální styl bydlení (foto Pinterest.com) … Starý kovový nábytek na první pohled vypadá, že už toho spoustu zažil. Může jít o starou skříň z tovární převlékárny, stejně tak jako může být skříň právě dovezená z obchodu s nábytkem. Co myslíte?

 

 

industriální styl

Industriální styl bydlení (foto Pinterest.com) …. Holé zdi si přímo žádají o zkrášlení. Velké nástěnné hodiny skvěle vyniknou a stanou se dominantou interiéru.

 

 

industriální styl

Industriální styl bydlení (foto Pinterest.com) … je velmi oblíbený i při zařizování barů a restaurací. Spojení dřeva a kovu je velmi jednoduché a přitom tak efektní. Co vy na to?

 

 

Industriální styl

Industriální styl bydlení (foto Pinterest.com) … Zrcadla a rámečky s patinou, konozlový stolek a krejčovská panna. Nesourodé a zajímavé spojení doplňků tvoří krásný poutavý celek.

 

 

industriální styl

Industriální styl bydlení (foto Pinterest.com) … Pro industriální styl jsou typická velká stropní svítidla. Nebojte se ani větších velikostí a vytvoření jakési světelné rampy z více svítidel. Teprve potom dostane prostor ten správný šmrnc .

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: