Nábytek a dekorace “Loft”

Kategorie: Industriální styl,

Jako loft se označuje styl bydlení připomínající obydlené průmyslové haly a prostory.  Většinou se jedná o prostor, rozdělený do dvou podlaží. Tyto podlaží jsou však mezi sebou zcela otevřené. Vzniká tak velký- vzdušný-propojený loftový byt  s industriálními prvky. V přízemí je zvykem mít kuchyň a obývací pokoj, v patře pak ložnici.

 

Pokud vyznáváte heslo “bydlíme v otevřeném prostoru” je tento styl jako stvořený pro Vás! Inspirace na uspořádání interiéru, nábytek, osvětlení a především dekorace, které propůjčují ducha a vytvářejí atmosféru, jsme pro Vás připravili v tomto článku. Tak objevujte nové styly a proměňujte svůj domov s radostí.



Industriální styl bydlení

Kategorie: Industriální styl,

Odlesky kovu, přiznané cihly, beton, dřevěné trámy … přesně tak vypadá bydlení v industriálním stylu, které je momentálně velmi oblíbené.

 

Pokud milujete velké otevřené prostory, přiznané materiály a prostředí továrních hal, je tento styl bydlení pro Vás jako stvořený. Interiéry mnohdy působí stroze, ale nemyslete si. Každý kousek je promyšlený do nejmenšího detailu. Díky velkému množství kovu může bydlení působit chladně a neútulně.Pokud chcete tento styl promítnou do svého domova, je zapotřebí pohrát si s doplňky, které celý prostor sjednotí a zútulní.