Jak snadno a bez námahy přemístit těžké květináče

NOVAline banner

Rostliny jsou krásnou dekorací interiéru a rozhodně patří do každé místnosti v domě. Čistí a zvlhčují vzduch a vnáší do prostoru kousek přírody. Domov bez rostlin není úplný. Máte jich dostatek?

 

Především velké vzrostlé rostliny působí velmi efektně. K velké rostlině však patří i velký těžký květináč. Jak si ale poradit s jejich přemístěním při úklidu nebo přesazování, aby vaše záda netrpěly? Jednoduché řešení nabízí pojízdné podstavce pod květináče. A proč si alespoň jeden takový pořídit? Čtěte dál…

 

podstavec pod květináč

Pojízdný podstavec pod květináč

 

Určitě znáte alespoň jednu situaci, kdy vám těžký květináč překáží nebo brání běžným činnostem. Třeba při úklidu často květináč “obkroužíme”, protože na jeho přenesení nemáme dost sil. A šoupat jej po podlaze nepřipadá v úvahu, poškrábaná podlaha za to nestojí.

 

Pokud však umístíte pod takovýto květináč podložku na kolečkách, máte vyhráno. Můžete s ním bez větší námahy popojíždět sem a tam každý den.

 

Pojízdné podstavce / podložky pod květináče prostě oddřou těžkou práci za vás a stanou se hezkým designovým prvkem interiéru.

 

podstavec pod květináč

Kulatý litinový podstavec pod květináč 28cm

 

podstavec pod květináč

Kulatý litinový podstavec pod květináč 33cm

 

pojízdný podstavec pod květináč

Pojízdný podstavec pod květináč 28x28cm

 

pojízdný podstavec pod květináč

Pojízdný podstavec pod květináč motýl 29cm

 

podstavec pod květináč

Pojízdný podstavec pod květináč 29cm

 

Jak řešíte přenášení těžkých květin vy?

 

NOVAline banner
Tagy: