5 věcí, kterými zařídit reprezentativní vstup do domu

Kategorie: Litinové rohožky,

NOVAline banner

Sešlapaná rohožka, rozházené boty a velká hromada kabátů asi moc dobrý dojem neudělá. Aby Váš vstup do domu byl opravdu reprezentativní, měl by přesně vystihovat styl, který máte rádi a každá věc by měla mít své místo. Jen tak se budete už u dveří cítit opravdu jako doma. 

 

litinová rohožka

Kvalitní a odolná litinová rohožka je zárukou nadčasovosti. Bude krásná na pohled dlouhé roky a jen tak se neokouká (foto Pinterest.com)

 

My máme o pomyslné bráně do domu jasnou představu.  Je určitě nejméně 5 věcí, které by v těchto prostorech neměly chybět.

 

Je to:

  1. kvalitní rohožka >>>
  2. velké zrcadlo >>>
  3. nespočet háčků a věšáků >>>
  4. praktický botník >>> 
  5. skříňka na klíče >>>

 

Bez tohoto podle nás nikdy nebude předsíň dobře sloužit a příchod i odchod z domu bude vždy trochu chaotický. Sami uznejte, že hledat klíče, boty nebo kabát dokáže odchod pořádně znepříjemnit. V zrcadle kontroluje svůj vzhled snad každý z nás a navíc zrcadlo dokáže opticky zvětšit (většinou malé) vstupní prostory. Tak na to myslete i při pořizování výbavy. Uvidíte, jak Vám tyto drobnosti budou den do den dobře sloužit.

 

jak zařídit předsíň

Vstupní prostory bývají často úzké a dlouhé. Je dobré ponechat je ve světlých barvách a vybírat nábytek, který bude působit vzdušně (foto Pinterest.com)

 

lavice do předsíně

Pro pohodlné nazouvání je šikovným pomocníkem židle, taburet nebo lavice. Ta navíc může sloužit i jako úložný prostor pro sezónní věci. Koš na domácí obuv je podle nás nezbytnost (foto Pinterest.com)

 

podlaha v předsíni

Máte-li tu možnost a stylově k Vašemu bydlení zapadá, položte v předsíni buď kamennou nebo masivní dřevěnou podlahu. Nebudete se tak muset bát, že si ji chůzí v botách poškodíte (foto Pinterest.com)

 

háčky a věšáky

Háčky na klíče a drobnosti, které chcete mít po ruce můžete připevnit kamkoliv. Na některé zavěste dekorace a oživte tak holé stěny (foto Pinterest.com)

NOVAline banner
Tagy: