Rohožka – TOP 3 nejoblíbenější rohožky

Kategorie: Litinové rohožky,

Rohožku potřebujeme všichni pro stejný účel. Zbavení podrážek hrubých nečistot, před vstupem do vnitřního prostoru. Jinou rohožku ale budeme vybírat pro obuv ze zahrady, znečistěnou blátem, kamínky a štěrkem, nebo lodičky při vstupu do veřejné budovy …

Ukážeme vám tři nejoblíbenější rohožky pro 3 různé typy obuvi.



Rohožky zachytí nepořádek

Rohožky s kokosovým vláknem

 

Rohožky jsou neodmyslitelnou součástí každého domu. Umisťujeme je před dveře zvenku i zevnitř, ke vchodu na terasu či zahradu – zkrátka je používáme často. Rohožky jsou praktickými společníky do domácnosti, někdy ale nedělají úplně dobrý první dojem.

 

To se vám ale nestane s rohožkami s kokosovým vláknem! Tyto rohožky nejsou pouze praktické a funkční, ale v naší nabídce je navíc najdete v mnoha originálních a veselých provedeních. Rázem bude vchod do vašeho obydlí zářit a reprezentovat.

 

Rohožky s kokosovým vláknem mají ve většině případů gumový nebo litinový podklad. Tím zajistíme rohožkám pevný základ odolný vůči mokru. Kvalitní kokosové vlákno v rohožkách pak zbaví vaši obuv nečistot, i těch “umíněných”, a vy si tak ušetříte časté uklízení předsíně.

 



Rohožky, které zbaví boty bláta a špíny

Už vstup do domu vytváří první dojem o bydlení majitele. Proč ho tedy zbytečně kazit starou rohožkou, která má už své odžité a vlastně už ani pořádně neslouží. Raději před dveře vyberte novou. Takovou, která bude nejenom perfektně plnit svoji funkci, ale zároveň bude ozdobou vchodových dveří.

 

Rohožky před vchodové dveře mají samozřejmě především zbavit boty špíny, kterou bychom si jinak nosili do domu.  Jejich estetická funkce však není o nic méně důležitá. Každý prostor u hlavních dveří s krásnou rohožkou hned ožije.



5 věcí, kterými zařídit reprezentativní vstup do domu

Kategorie: Litinové rohožky,

Sešlapaná rohožka, rozházené boty a velká hromada kabátů asi moc dobrý dojem neudělá. Aby Váš vstup do domu byl opravdu reprezentativní, měl by přesně vystihovat styl, který máte rádi a každá věc by měla mít své místo. Jen tak se budete už u dveří cítit opravdu jako doma. 



Rohožky před dveře

Kategorie: Litinové rohožky,

Rohožka patří ke každým dveřím, v tom se jistě shodneme všichni. Je součástí prvního dojmu při vstupu do domu a tak by měla být nejenom funkční, ale i reprezentativní. Zbavte se staré prošlapané rohožky a uvidíte, jak vstupní prostor ožije novou krásou.

 

Venkovní rohožky zbaví boty té největší špíny, ty uvnitř zase slouží k odkládání bot. Interiérové rohožky by měly být dokonale savé, aby zbytky bláta a sněhu nebyly po celé předsíni.  Rohožky před dveře mohou být z různých materiálů – z gumy, z přírodního kokosového vlákna nebo z kvalitní litiny. My upřednostňujeme kvalitu a rustikální styl, proto v naší nabídce naleznete rohožky litinové.



Stojany na deštníky, rohožky a litinová škrabadla na boty

Kategorie: Litinové rohožky,

Rohožky, retro stojany na deštníky a litinové škrabáky na boty.  Toto jsou výrobky, kterým budeme v srpnu věnovat samostatnou kategorii. Litinová rohožka vás každý den přivítá.

 

Prázdniny jsou v plném proudu a užíváme dovolených, sluníčka a když náhodou někdy při pobytu na chalupě zaprší, máme alespoň příležitost vrátit se do svých dětských let a zahrát si například stylově “prší” anebo Člověče nezlob se!

 

Tento týden tedy budeme věnovat stylovým, ale hlavně praktickým dekoracím, které v návaznosti na letní deštík, oceníme! 🙂