Venkovská kuchyně s duší, to je keramika Pride of Place

NOVAline banner

Ten, kdo rád vaří, chce mít v kuchyni dokonalý přehled o tom, kde co má. Z vlastní zkušenosti víme, že uskladněné suroviny v sáčcích a obalech z obchodu nejenom že po otevření dlouho nevydrží, ale je v nich téměř nereálné udržet pořádek. Hned se něco vysype, roztrhne, znáte to.

 

Dlouho jsme hledali kolekci kuchyňských doplňku, která by slušela venkovské kuchyni. Při prvním pohledu na tuto anglickou keramiku s duší jsme věděli, že jsme ji našli. Žádnou velkou dávku elegance a něžnosti ale nečekejte. Jde o kolekci inspirovanou anglickým venkovem a každá kuchyně s nimi vypadá neodolatelně.

 

Zamilovali jste se tak jako my? Že hned musíte vyklidit ten chaos ve skříňkách a vše pěkně srovnat do přehledných dóz na potraviny? Ano, souhlasíme. Pojďte si ale nejprve prohlédnout všechny kousky, které kolekce nabízí.

 

Pride of Place

Kolekce kuchyňských doplňků Pride of Place

 

Celá kolekce je laděná do čtyř barev …. zelené, vanilkové, bílé a šedé. Každý typ dózy nebo kuchyňského doplňku je tak dostupný ve všech těchto odstínech.

 

Barvám to sluší i dohromady,  a tak můžete vybírat z celé kolekce a jednotlivé kousky barevně míchat. Nebo vsaďte na jednu barvu a té se držte.

 

Pride of Place

Kolekce kuchyňských doplňků Pride of Place

 

Pride of Place

Keramická dóza na těstoviny Pride of Place

 

Pride of Place

Dřevěný chlebník Pride of Place

 

Pride of Place

Keramická dóza na cukr Pride of Place

 

Pride of Place

Keramický džbánek 0,5l Pride of Place

 

Pride of Place

Keramická dóza na máslo Pride of Place

 

Pride of Place

Keramická dóza na sůl Pride of Place

 

 

Všechny dostupné kousky z kolekce Pride of Place najdete ZDE ►►►

 

NOVAline banner
Tagy: