Jak zařídit koupelnu na chalupě

Kategorie: Koupelna,

NOVAline banner

Kdo tráví většinu léta na chalupě, chce se tam cítit jako doma. A to nejde bez pořádné koupelny se všemi nezbytnostmi, které umožňují užít se každodenní relax naplno.

 

Léto sice ještě nekončí, ale vy už jste určitě zjistili, co Vám v té Vaší koupelně chybí. Je to snad věšák na toaletní papír, šikovná mýdlenka, nebo háčky na ručníky? Ať je to cokoliv, my to pro Vás máme.  A navíc krásné, stylové … koupelnové doplňky přesně takové, jaké si Vaše koupelna i Vy zasloužíte.

 

venkovská koupelna

Venkovská koupelna (foto Pinterest.com)

 

Máme pro Vás několik fotografií úžasných koupelen ve venkovském stylu, které by byly úžasnými domácími lázněmi. Inspirujte se a zařiďte i svoji koupelnu funkčně a útulně.

 

venkovská koupelna

Venkovská koupelna (foto Pinterest.com) – I starý žebřík může dobře posloužit. Háčky a košíky ho probudí znovu k životu a vy získáte spoustu úložného prostoru.

 

venkovská koupelna

Venkovská koupelna (foto Pinterest.com) – Velké zrcadlo je praktické a navíc zvětšuje prostor. Přírodní materiály zase vnáší do prostoru hřejivost a se dřevem a kovem si skvěle rozumí.

 

venkovská koupelna

Venkovská koupelna (foto Pinterest.com) – Volný prostor využijte k zútulnění a vytvoření příjemné atmosféry. Ani v koupelně nesmí dekorace chybět. Váza s květinami místnost krásně provoní a dodá jí život.

 

venkovská koupelna

Venkovská koupelna (foto Pinterest.com) – Vyměňte klasickou umyvadlovou skříňku za originální vintage stolek. Stačí ho doplnit o kvalitní desku a originální koupelnový nábytek je na světě.

 

 

 

venkovská koupelna

Venkovská koupelna (foto Pinterest.com) – Prázdná stěna ožije pár kusem polic, na které se vejde spousta věcí. Od kosmetiky až po ručníky i drobné dekorace.

venkovská koupelna

Venkovská koupelna (foto Pinterest.com)

 

 

 

 

 

Zamilovali jste se do některé z nich? Spoustu krásných doplňků do koupelny najdete v této kategorii  ZDE►►►.

 

stojan na toaletní papír

Stojan na toaletní papír

 

 

mýdlenka

Miska na mýdlo

 

cedule na WC

Cedule na dveře WC

 

koš na prádlo

Proutěný koš na prádlo

 

koupelnový stojan

Koupelnový stojan na umyvadlo

 

koupelnová sada

Koupelnová sada keramická

 

Podělte se s námi o fotografie Vaší koupelny, ať už té na chalupě nebo doma. Těšíme se!

 

 

 

NOVAline banner
Tagy: