Kuchyně, ve které má vše své místo … představujeme Vám nové dózy na potraviny

NOVAline banner

Vše pěkně uspořádané a uklizené … sen o dokonalé kuchyni Vám splní praktické plechové dózy na potraviny, které budou ozdobou polic.

 

Nejoblíbenější kolekce kuchyňských dóz byla rozšířena o další čtyři nové kousky. Kromě již známé dózy na brambory, dózy na bioodpad, dózy na cibuli a dózy na česnek Vám tak může kuchyni doplnit i stylový plechový chlebník, dóza na kávu, dóza na čaj a dóza na cukr.

 

 

plechové dózy na potraviny

Plechové dózy na potraviny mají praktické průduchy a elegantní jednoduchý vzhled je ideální pro venkovsky laděné kuchyně.

 

Dóza na bioodpad

Plechová dóza na kompost / bioodpad najde využití v každé domácnosti. Při vaření nám zůstává spousta zbytků, které můžeme takto snadno využít pro kvalitní kompost a šetříme tím přírodu. Zkuste to a uvidíte, jak je to snadné. Kompostujte!

 

Dóza na brambory

Dóza na brambory je krásným stylovým kouskem, který rozhodně nebudete muset ukrývat v temném sklepě. Kovová dóza má ve spodní části průduchy a šikovné víko na zavírání.

 

Dóza na česnek

Dóza na česnek 17,2cm potěší jistě každou hospodyňku. A jak nejlépe skladovat česnek? V chladu a v suchu. A to bude s touto praktickou dózou hračka.

 

dóza na cibuli

Dóza na cibuli má otvory na cirkulaci vzduchu a je zdobena motivem cibule na přední straně. Dóza je z nové kolekce kuchyňských doplňků, které skvěle vypadají ve venkovsky laděné kuchyni.

 

Dóza na čaj

Plechová dóza na čaj TEA 18,8cm patří do kuchyně k těm, kteří si rádi pochutnají na kvalitním sypaném čaji.

 

Plechová dóza na kávu

Plechová dóza na kávu COFFEE 18,8cm patří do každé kuchyně. Vymazlete si kuchyni do posledního detailu! Jsou to přece právě všední maličkosti, které dělají den krásnější.

 

Chlebník

Chlebník plechový BREAD 19x33x24,5cm je skvělým místem pro skladování pečiva. V sáčcích zbytečně rohlíky i chleba nadělají nepořádek, osychají a igelit není ke skladování vhodný.

NOVAline banner
Tagy: