Lampičky do ložnice

Kategorie: Provence styl,

NOVAline banner

Lampičky do ložnice. Osvětlení, které bychom měli vybírat s rozvahou.

 

Místo, které slouží především k odpočinku a relaxaci. Hlavním úkolem ložnice je navodit příjemnou atmosféru k načerpání nových sil, klidnému spánku a dopřát Vám ty nejkrásnější sny. Proto věnujme při výběru lampičky do ložnice dostatek času a sběru informací.

 

Dokonale zařízená ložnice může být tím správným lékem na nespavost. Nevěříte? Pojďte s námi vybrat hřejivé bytové dekorace a doplňky, díky kterým se promění Vaše ložnice v nejoblíbenější místnost v domě. Z postele možná ani nebudete chtít vylézt, protože Vám tu nebude nic chybět. Perfektní pohodlí, klid, útulno. Co víc si přát.

 

lampička do ložnice

Stolní lampy a lampičky do ložnice.

 

Co do ložnice nepatří

 

Přítomnost zrcadla v ložnici patří k tzv. Feng shui tabu. Jde o soubor zákazů, který by měl být striktně dodržován. Feng shui zákazy jsou výsledkem bohatých ověřených zkušeností. Proč sem patří právě zrcadlo v ložnici?

 

Uvedeme si hned 3 důvody, proč nemít zrcadlo v ložnici:

Vztahy

Zrcadlo v ložnici může pěkně zamotat život. Zrcadlo rychle znásobí počet lidí v intimním vztahu, což se projeví zálety, nevěrou, mimomanželskými vztahy. Vztah bude narušen přítomností další strany, která se do vztahu zapojí a může jej naprosto zničit.

Zdraví

Během noci se uvolňují všechny vaše energie a jemnější těla. Spouští se samočistící procesy, které vylučují negativní energie a snaží se„vyprat“ unavené a znečištěné energie během noci. Určitě máte zkušenost, kdy jste vstoupili po ránu do ložnice, kde vás do nosu udeřil zvláštní pach. V ložnici nemocného jsou tyto pachy, následky nočního čištění a uvolňování negativních energií mnohem silnější. Proto je nutné každé ráno otevřít okna a pořádně vyvětrat místnost, kde jste spali.

Brána

Třetím důvodem, proč patří zrcadlo v ložnici k Feng shui tabu, jsou duchové. Feng shui se mimo jiné výrazně zaměřuje na práci s duchy. Zrcadla přitahují duchy. Někteří staří mistři věřili, že zrcadla jsou vstupní branou pro duchy a propojující náš svět s jinými světy.

 

Co do ložnice nepatří čerpáno z: https://fengshui-fengshuej.cz/2016/05/3-duvody-proc-nemit-zrcadlo-v-loznici/

 

lampička do ložnice

Dřevěné soustruže lapmičky do ložnice. Stojací i stolní.

 

Do ložnice také správně nepatří ani pracovní kout, počítač ani jakékoli pracovní dokumenty. Při každé návštěvě ložnice totiž tento budete mít neustále na očích a práci tak nikdy nepustíte z hlavy. Neměly by být použity výrazné barvy, naopak jemné tlumené tóny vytvoří klidný a harmonický prostor. Pro dokonalý klid neumísťujte do ložnici ani televizi. Ruší tok myšlenek a Vy tak nikdy nebudete mít potřebný klid.

 

stojací lmpa

Stojací lampa do ložnice bez cylindru.

NOVAline banner
Tagy: