Darujte ten nejkrásnější dárek na Den matek 2021

Den matek 2021

 

Den matek v roce 2021 připadá na druhou květnovou neděli, tedy 9.5.2021. Je to den, kdy bychom našim skvělým ženám v životě, tedy maminkám, babičkám, tetám nebo kamarádkám (zkrátka všem, které nám kdy byly jakýmkoliv způsobem maminkou) měli vyjádřit, jak moc pro nás znamenají.

 

Den matek se ve světě slaví už po staletí, avšak mnohdy v jiném termínu a v různých podobách. Den matek prošel obrovskou historickou proměnou, od křesťanských kořenů, přes feministické až po nynější, téměř komerční podobu. To ale nemění nic na tom, že je Den matek krásným dnem. V dnešním článku vám poradíme, jaký dárek v tento důležitý svátek vaší mamince či jiné významné ženě, dát.

 



Konzolový stolek NOVAline E0656

Konzolový stolek

 

Možná pojem konzolový stolek dávno znáte a možná ho teď vidíte poprvé. Co to je tedy za kousek nábytku? Konzolové stolky jsou velice praktické a zároveň stylové stolky, které se používají převážně v předsíních a chodbách. Díky užší ploše se totiž vejdou do menších nebo úzkých prostor jako jsou právě chodby a zaplní tak na první pohled nevyplnitelné místo.

 

Tyto konzolové stolky se někdy nazývají také odkládací, což přesně vystihuje jejich účel. Na konzolový stolek v předsíni můžete odkládat klíče, v ložnici knížky nebo šminky a v obýváku fotografie či květiny. Nejen, že hezky vypadají sami o sobě, doplněné o stylové dekorace (třeba svícny, lampy nebo sošky) budou dokonalým bytovým doplňkem.

 

V dnešním článku si představíme nejnovější přírůstky do naší kategorie konzolových stolků.



Podnos s poklopem a uchovávání potravin

Podnos s poklopem

 

V létě a na podzim se daří otravnému hmyzu nejlépe. Často nás nepříjemně překvapí také doma, hlavně v kuchyni, kde se vaří a pečou všechny dobroty. Abychom bezpečně schovali připravená jídla a dezerty před mouchami a jiným hmyzem, hodí se mít v kuchyňské výbavě podnos s poklopem.

 

Podnos s poklopem ale nechrání jídlo pouze před hmyzem. Zachovává se i čistota a částěčně také čerstvost potravin, například pečiva. Skvěle se také hodí na jakékoliv zahradní oslavy či grilovačky, protože umožňuje snadný přenos jídla z domu na zahradu a zároveň ho chrání.

 

V dnešním článku si tedy ukážeme pár praktických a stylových podnosů s poklopem.

 

 



Povlaky na polštářky pro útulný domov

Povlaky na polštářky

 

Co dělá domov domovem? Někdo upřednostňuje minimalistický styl s co nejméně věcmi, někdo se rád obklopuje bytovými dekoracemi v každé místnosti. Hlavní ale je, abychom se doma cítili pohodlně a bezpečně. Pokud nejste vyznavači dekorativních předmětů, je ale spousta jiných způsobů, jak lze zútulnit interiér. Jedním z nich jsou rozhodně polštáře všech druhů a tvarů a hlavně dekorativní povlaky na polštářky.

 

Povlaky na polštářky dokáží divy – různě barevné látky můžete sladit s dalšími dekoracemi v bytě. Povlaky dokáží rozzářit černobílý interiér a nebo barevně doplnit už tak veselé barvy vašich pokojů.

 

Povlaky na polštářky a polštářky jsou také skvělými dárky, hlavně například na kolaudační oslavy vašich přátel. Pokud si nevíte rady, čím byste jim v novém domečku udělali radost, pak polštářkem s krásným povlakem rozhodně nešlápnete vedle.

 



Stolní lampy

Stolní lampy do bytu

 

Osvětlení v domě či bytě je velmi důležitou záležitostí, nejen z praktického hlediska. Správné osvětlení může zlepšit naši náladu a udělat skvělý první dojem na návštěvy.

 

Stolní lampy jsou ideálním způsobem, jak můžete pozitivně ovlivnit dojem z vašeho domova. Stolní lampy jsou krásným bytovým doplňkem, večer navodí romantickou atmosféru, posvítí vám při četbě oblíbené knížky a ve dne bude zdobit místnost.

 

Stolní lampu můžete umístit nejlépe do ložnice nebo obývacího pokoje, kde najdou své využití a vám budou dělat radost. V naší nabídce najdete velké množství stolních lamp, ať už v romantickém nebo industriálním stylu. Některým můžete dokonce dokupovat stínidla, takže můžete mít každý den jinou lampu!

 



Zahradní lavice

Zahradní lavice pro vaše pohodlí

 

Kdo by nemiloval pobyt v přírodě, obzvlášť na zahradě? Hlavní ale je, cítit se na zahradě, terase či balkóně pohodlně a uvolněně. Ideálním společníkem pro vás tedy rozhoně bude zahradní nábytek, obzvlášť zahradní lavice či židle.

 

V naší nabídce najdete zahradní lavice v několika barvách i provedeních, například kovových nebo dřevěných, bílých nebo černých – zkrátka každý si určitě najde tu svoji vysněnou.

 

Zahradní lavice můžete umístit pod pergolu, na terasu nebo klidně mezi záhonky. Zahradní lavice vám umožní užít si chvíle venku v pohodlí a budou také skvělým a praktickým doplňkem při zahradních oslavách a grilovačkách.