Litinové zahradní umyvadlo esschert.design

NOVAline banner

Litinové zahradní umyvadlo od Esschert Design je skvělým řešením pro každou zahradu.

Litina je věčná a při každoroční podzimní a jarní údržbě vám bude sloužit dlouhá léta.  Údržba je naprosto snadná a i laik ji zvládne do 20 minut.

 

V prvním kroku zastavte přívod vody a vyšroubujte mosazný zahradní kohoutekZazimováním zahradního kohoutku také značně prodloužíte jeho životnost.

 

zahradní umyvadlo Esschert Design

litinové zahradní umyvadlo

 

Litinové umyvadlo je připevněno na čtyřech místech.  V horní části snadno dostuplé šroubovákem, připevněné šroubem se zápustnou hlavou, aby netrčela do prostoru umyvadla a ve spodní části můžeme použít pro pevné připevnění zahradního umyvadla závitovou tyč M8, kterou zašroubujeme do hmoždinky ve zdi, nebo v plotu.  Při samotné údržbě pak pouze odšroubujeme dvě matičky našroubované na závitové tyči ve spodním prostoru zahradní výlevky a snadno umyvadlo vysuneme od zdi.

 

zahradní litinové umyvadlo

Údržba zahradního umyvadla. Vysušte a zatřete oděrky lakem.

 

Samotnou výlevku na sluníčku nebo doma vysušíme a místa, která v průběhu sezóny utrpěla nárazy konvičky nebo zahradního nářadí, zatřeme barvou na litinu.  Takto ochráníme materiál zahradního umyvadla, aby ho nadále nepoškozovala vlhkost.

 

litinové zahradní umyvadlo

Ošetřené zahradní umyvadlo zabalíme a bezpečně uložíme připravené na další zahrádkářskou sezónu.

 

Ošetřené zahradní umyvadlo uložíme do krabice, nebo staré deky a můžeme na zimu uložit na bezpečné místo.  Takto je připraveno na další skvělou zahrádkářskou sezónu!

 

zahradní umyvadlo

zahradní umyvadlo

 

hluboké zahradní umyvadlo

zahradní umyvadla v mnoha provedeních skladem

NOVAline banner
Tagy: