Litinové zahradní umyvadlo esschert.design

Litinové zahradní umyvadlo od Esschert Design je skvělým řešením pro každou zahradu.

Litina je věčná a při každoroční podzimní a jarní údržbě vám bude sloužit dlouhá léta.  Údržba je naprosto snadná a i laik ji zvládne do 20 minut.

 

V prvním kroku zastavte přívod vody a vyšroubujte mosazný zahradní kohoutekZazimováním zahradního kohoutku také značně prodloužíte



Deštník

Od letošního jara představujeme novou kolekci Esschert Design . Ve velkém výběru dětských vzorů dětských deštníků, kde si jistě vyberou milovníci koček, pejsků, nebo s venkovskými motivy domácích zvířat. Naleznete zde i letní deštníky s motivy slunce a moře.     Máte-li to z Brna kousek, zajděte se podívat na nové vzory deštníků a hned si jednu novinku pořídit.

 

 



Rohožky, které zbaví boty bláta a špíny

Už vstup do domu vytváří první dojem o bydlení majitele. Proč ho tedy zbytečně kazit starou rohožkou, která má už své odžité a vlastně už ani pořádně neslouží. Raději před dveře vyberte novou. Takovou, která bude nejenom perfektně plnit svoji funkci, ale zároveň bude ozdobou vchodových dveří.

 

Rohožky před vchodové dveře mají samozřejmě především zbavit boty špíny, kterou bychom si jinak nosili do domu.  Jejich estetická funkce však není o nic méně důležitá. Každý prostor u hlavních dveří s krásnou rohožkou hned ožije.



Jak vybrat kvalitní zahradní nábytek? Zkuste ten od Esschert Design

Při venkovním posezení bychom se měli cítit jako doma, nebo možná díky čerstvému vzduchu a blízkosti spousty rostlin ještě líp. K tomu, abychom si užili dokonalé pohodlí i na zahradě, potřebujeme praktický a především kvalitní zahradní nábytek.



Ego dekor | Inspirace a radost z dekorování ♥ NOVAline.cz

Ego dekor je rodinná společnost, která nabízí na český a slovenský trh kvalitní designové doplňky do domu a zahrady. Kromě vlastní kolekce Ego dekor collection je tento velkoobchod i výhradním distributorem holandské společnosti Esschert design, francouzského skla La Rocheré, španělské kameniny Costa Nova a recyklovaného skla San Miguel.

Na základě naší dlouhodobé spolupráce můžete veškerý sortiment těchto značek najít i v nabídce našeho
obchodu.

 

Nejžhavější novinky i osvědčené stálice držíme skladem, abychom Vám je již zítra mohli doručit.

  • 30 denní záruka na vyzkoušení i při nákupu v kamenné prodenjě
  • doručení do druhého dne
  • O.P. hodnoceny nezávislu společností dTest
  • Infolinka po-pá 8-17     734 322 587



Zahradní přenosné ohniště

Zahradní přenosné ohniště.

 

Naše zahrada není zrovna největší a umístit na tuto rozlohu pískoviště, skluzavku, na jaře trampolínu a popř. nafukovací bazén…   Znáte to?

Proto jsme se na tuto přechodnou dobu, než děti trochu povyrostou, rozhodli pro provizorní řešení,umístění přenosného ohniště.

 

Má to opravdu své výhody.  Druhý den po grilování a opékání ohniště uklidíte zpět do krabice a můžete uložit třeba do kůlny. V případě potřeby je naopak během 10 minut možné znovu grilovat.

 

Naše děti nejraději opékají rohlíky, dokud neshoří …