Místo plné pohody a klidu … Chalupa na Pálavě

NOVAline banner

I my si rádi užijeme volný čas se svými blízkými, ale ani v těchto chvílích nemá náš foťák dovolenou. Podělím se tak díky tomu s Vámi o místo plné pohody a klidu.

 

Tentokrát jsme se vydaly do malebné vinařské vesničky Přítluky. Hledaly jsme ubytování pouze na jednu noc, spíš jen na přespání. To nás ovšem pak pěkně mrzelo. Jakmile jsme objevily kouzlo tohoto venkovského stavení a rozlehlého dvoru, byly jsme v sedmém nebi.

 

Nejenom já, s pracovní deformací fotit všechny staré hrnečky na plotě, lucerničky, zahradní umyvadla, oprýskané dveře, atd., ale i zbytek čistě dámské výpravy byl nadšený. Myslím, že se sem rády vrátíme a užijeme si toto místo v obklopení přírody naplno. A jelikož víme, že náš blog sleduje spousta nadšenců do venkovského stylu, možná třeba právě Vás okouzlí tato Chalupa na Pálavě stejně jako nás.

 

bydlení ve venkovském stylu

Bydlení ve venkovském stylu … Chalupa na Pálavě

 

zahradní dekorace bota

I stará bota může sloužit dál jako originální zahradní dekorace. Stačí ji osázet květinami a netradiční květináč je na světě.

 

zahradní umyvadlo

Na jedné zdi uprostřed dvora jsem objevila toto úžasné zahradní umyvadlo, které vlastně ani nevím, jestli jako funkční umyvadlo sloužilo, ale bylo krásně osázené muškáty.

 

dřevěný trakař

Mám moc ráda, když staré věci najdou novou možnost využití. Třeba tento trakař oživil velkou travnatou plochu a ožil květinami.

 

lucerny na zahradu

U posezení nemůžou chybět lucerny, to se ví. Teplé letní večery se sklenkou vína k relaxu přímo lákají.

 

dřevěná kolébka

Jak se říká, tak fantazii se meze nekladou. A proto i tato kolébka dostala šanci sloužit dál.

 

NOVAline banner
Tagy: