Moderní venkovská kuchyně v modrém kabátu

Kategorie: Kuchyně,

NOVAline banner

Ještě pořád trávíme spoustu času uvnitř našich domovů, a tak není od věci si tyto chvíle zpříjemnit. A čím jiným, než dobrým jídlem, u kterého se sejde celá rodina. Právě proto je velký jídelní stůl tak důležitou součástí našich domovů. Pojďte s námi nahlédnout do světa kuchyňských doplňků, bez kterých by kuchyně nebyla úplná.

Kuchyně by měla být s jídelnou zařízená ve stejném duchu. Vsaďte na pěkný textil, venkovské motivy, litinu a přírodní materiály. Nechte kuchyňské doplňky, aby společně vytvořily harmonické a klidné místo, kde vám bude dobře.

 

Kuchyňské doplňky je dobré vybírat tak, aby nešlo jen o věci, které polapí prach. Vždy při výběru myslete na to, aby vše bylo funkční a společně s ostatními tvořilo dokonalý celek. My jsme pro tentokrát vsadili na modrou barvu, která nenásilně a přitom výrazně vše propojuje.

 

Je úžasné, jak dokáží obyčejné dózy na potraviny dodat kuchyni šťávu. S pořízením nových kousků Vám tak přibude nejenom další krásná věc do domácnosti, ale i prostor na ukládání surovin. A toho není nikdy dost. Stačí si je vybrat jestli raději dózy skleněné, kovové nebo keramické. Záleží samozřejmě na surovinách, které v nich chcete ukládat, ale také na Vašem vkusu. Vybírejte vždy podle svého srdce. Když se budete v kuchyni dobře cítit, vaření bude radost. A času v kuchyni trávíme víc než dost, tak ať to stojí za to.

 

 

 

 

Litinové podložky pod horké nádoby oceníte při vaření i při servírování. Dopřejí Vám možnost odložit horký hrnec nebo rozpálenou zapékací mísu kamkoliv potřebujete bez strachu, že stůl nebo kuchyňská deska přijde jak se říká “k úrazu”.

 

Nám se moc líbí, že je na výběr ze spousty tvarů. Klasické kulaté či čtvercové oživily podložky ve tvaru konvičky, srdce nebo třeba s motivem kočky. I tato ryze praktické věc je tak díky svojí originalitě krásným dárkem pro každou ženu. Napadá Vás, komu by udělala radost?

 

 

 

 

Pokud bojujete s místem, poohlédněte se po šikovném etažéru. Po celý rok může sloužit na ovoce, o Vánocích na cukroví a když přijde návštěva, promění v efektní způsob servírování jednohubek a drobného pohoštění.  Má prostě nespočet výhod, které jistě mnohokrát oceníte.

 

 

Najde si modrá barva cestu i do Vaší kuchyně?

NOVAline banner
Tagy: