Zrcadla a botníky – doplnění kolekce nábytku

Kategorie: Retro nábytek,

NOVAline banner

Chalupářské dekorace a vintage nábytek mají být přesně takové – jako by omakané časem a historií.
Pak dovedou vyprávět svůj příběh, pokud mu tedy chceme naslouchat.

 

Venkovská atmosféra může vykouknout kdekoli – třeba na vás čeká v hrníčku s obrázkem levandule, třeba je pro vás pravé smaltované a možná i trošku potlučeně vypadající nádobí. A třeba si myslíte, že správná chalupářská dekorace vypadá ještě úplně jinak.

 

Nic vám nebrání, abyste se zasnili, zavřeli oči a představovali si svou chalupu v hávu těch správných dekorací.

 

zrcadla

Zrcadlo do koupelny

 

Zrcadlo horizontální s rozměrem 91 x 60 x 4.5 cm zaujme právě svou méně obvyklou horizontální podobou. Zrcadlo se hlásí k stylu vintage, jak napovídá jeho bílá a přírodní barva a také silný dřevěný rám. Ovšem snadno ho zkombinujete i s jiným typem nábytku.

 

zrcadla na zeď

Vertikální zrcadlo

 

Zrcadlo vertikální na obrázku má rozměry 60 x 160 x 6 cm. Jeho rám je vyrobený ze dřeva a má bílý nátěr. Pouze horní část rámu si ponechala přírodní vzhled dřeva. Zrcadlo ve stylu vintage váží 12 kilogramů. Bude pěkným doplňkem vašeho interiéru.

 

zrcadlo

zrcadlo s vitráží

 

Zrcadlo vitrážové upoutá pozornost každé návštěvy.  Jeho velikost a dominantní vzhled působí jedinečně. Jako doplněk mohou sloužit staré černobílé rodinné fotografie.

 

zrcadla

zrcadlo do předsíně

 

Zrcadlo SAVOY má rozměr 60 x 100 x 4 cm. Hodit se bude do předsíní, chodeb, koupelen i ložnic či dívčích pokojíčků. Stejně tak se bude nádherně vyjímat v útulném prostředí vinárny či kavárny.

 

Zrcadlo SAVOY je zasazeno do bílého rámu, který je v horní části zdobený soustružením. Horní lišta vystupuje a jako by chrání lesklou plochu zrcadla. Zboží bude dodáno třetí den od objednání.

 

zrcadla

zrcadlo do předsíně

 

Zrcadlo s poličkou SAVOY nadchne každého, kdo nemá rád povalující se hřebeny a kartáče. Tady je jednoduše uklidíte do malé zásuvky, kterou skrývá polička, jež je součástí zrcadla.

 

Zrcadlo má bílou barvu, horní rám zrcadla je v barvě přírodní. Zrcadlo s rozměrem 50 x 101 x 12 cm bude u zájemců za tři dny od objednání.

 

botníky výprodej

botníky do předsíně

 

Botník s rozměry 80 x 120 x 31 cm je velmi praktický kus nábytku do vašich chodeb, předsíní a vstupních prostor.

 

Je vyrobený ze dřeva a jeho převážná část je bíle natřená. Pouze dvě zásuvky v jeho horní části mají přírodní barvu. Umístíte do nich jakékoli drobnosti či oděvní doplňky. Botník je opatřen dvěma výklopnými policemi na obuv. V každé z nich jsou dvě přihrádky.

 

botníky

botník do předsíně

 

Botník, který vám poslouží i jako lavička při obouvání či vyzouvání, má rozměr 100 x 45 x 40 cm.

 

Botník kombinuje bílou a přírodní barvu dřeva. V přírodním tónu je horní díl botníku a také dvě poličky připomínající bedničky. Díky mezerám mezi deskami proudí do vnitřního prostoru vzduch. Obě poličky se snadno otevírají pomocí výřezů.

 

věšáky

věšák do předsíně

 

Věšák s háčky má rozměr 52,5 x 20,5 x 9,5 cm. Hodí se na jakékoli drobnější předměty, pod ní najdete pět háčků. Polička má bílou barvu a je ozdobena nápisem.

 

poličky

Polička za dveře – Charleston

 

Polička s věšáčky má rozměr 70 x 26 x 18 cm. Je bílá a vyrobená ze dřeva.

 

Připomíná poličky našich babiček – použitou barvou i jemným frézováním některých částí. Na vrchní poličku si můžete odložit např. pokrývky hlavy. K zavěšení vašich svršků poslouží pět háčků. Kromě nich je součástí poličky i tyčka, přes kterou lze přehodit např. šály či šátky.

 

poličky na zeď

Polička s háčky

 

Polička s háčky má rozměry 76x31x21,5 cm a váží 6kg. Je vyrobená ze dřeva a vytváří nádhernou kombinaci bílé a přírodní barvy tohoto materiálu. Do tří boxů umístěných na poličce umístíte drobnosti, kterých se v předsíních najde dost a dost. Ve spodní části poličky najdete tři praktické háčky.

 

Polička skvěle doplňuje další podobné kusy nábytku, tedy komodu dek 1756 a lavici dek 1757, které nabízíme na těchto stránkách.

 

poličky na zeď

Věšák + polička s tabulí na vzkazy

 

Dřevěná polička má celkové rozměry 62×67 cm. Její hloubka je 6 cm. Tabule, na níž můžete zanechat vzkaz svým blízkým, má rozměr 24×38 cm.

Pod tabulí najdete malou bílou přihrádku na drobnosti.Další praktickou součástí je další dřevěná přihrádka v dolní části poličky s rozměrem 36x18x9 cm. Klíče nebo třeba vodítko pro psa zavěsíte na jeden ze tří háčků ve spodní části poličky.Díky jednoduché barevnosti se polička bude hodit do každého interiéru.

NOVAline banner
Tagy: